Kategoriler

Meydan

DOĞAN’IN MAKAMINDA YOĞUN TRAFIK

Sivil toplum kuruluşlarının İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın makamına yaptığı ziyaretler devam ediyor. Başkan Doğan geçtiğimiz günlerde çok sayıda sivil toplum kuruluşunu makamında ağırladı, çalışmaları hakkında bilgi aldı.


 

SAĞLIK –SEN’DAN ZİYARET

 

Yapılan son kongrede göreve gelen Sağlık –Sen Kocaeli Şube Başkanı Dr. Kerem Özgüller ve Yönetim Kurulu üyeleri Ali Tokgöz, Bayram Temel ve Erdal Yıldırım Başkan Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Doğan’ın geçmişte başarılı bir doktor ve sağlık çalışanı olduğu için kendilerini çok iyi anlayacaklarına inandıklarını söyleyen Sağlık –Sen Kocaeli Şube yöneticileri çalışmaları hakkında Başkan Doğan’a bilgi verdi. Doğan sağlık sektörünün gelişimine dikkat çekerek yapılacak olan çalışmalarda başarılar diledi.

 

DERSİMLİLER BELSA’DA

 

Dersimliler Derneği Başkanı Ruhi Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Omurtağ, Yılmaz Filiz, Cafer Taşkın ve Özlem Polat’ın Başkan Doğan’ı ziyareti sırasında İzmit Belediyesi ve dernek arasındaki ilişkiler görüşüldü, fikir alışverişi yapıldı. Ocak ayında yapılan kongre sonrası göreve gelen yönetime başarılar dileyen Başkan Doğan sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına önem verdiğini söyledi.

 

ROMANLAR ÇALIŞMALARINI ANLATTI

 

Kocaeli Roman Dernekleri Marmara Bölgesi Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda İzmit Belediyesi Meclis Üyesi olan Erkan Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri Faruk Soydan, Cengiz Demir, Ertugrul Sevinç, Salih Demirel, İhsan Okatan,  Aydeniz Kubilay ve kanaat önderi Necati Taşdelenoğlu Başkan Doğan'ı makamında ziyaret etti. Çalışmaları hakkında Başkan Doğan’ı bilgilendiren ekip kendilerine verdiği desteklerden ötürü Doğan’a teşekkür ettiler.

 

MALI MÜŞAVIRLER DOĞAN’IN MAKAMINDA

 

Kocaeli Meslekte Birlik Mali Müşavirler Derneği Genel Sekreteri Nazır Esirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Doğan’ı ziyaret ettiler. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ve çalışmalar hakkında bilgilerin verildiği ziyarette İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Gündaş da hazır bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
34 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
37 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi