Kategoriler

Meydan

Doğu kavşağında çalışmalar başlanacak

Günde ortalama 3 bin tır ve kamyonun geçiş yaptığı Çolakoğlu sapağında, yapılacak doğu kavşağı için kamulaştırmadaki sorunlar teker teker aşılıyor. Kavşak için fiziki çalışmalara hemen başlanacak.


Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, doğu kavşağındaki fiziki çalışmanın bir an önce başlatılması için yapılan kamulaştırmalardaki itirazların bir an önce neticelenerek karara bağlanması için,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Ve İstimlâk Daire Başkanı Yalçın Özön, Kamulaştırma Şube Müdürü Tuncay Çavdar'ı makamında ağırladı. Belediye Fen İşleri Müdürü Cihan Sorgucu ve Belediye Plan Proje Müdürü Hüseyin Öztürk’de hazır bulundu.

Belediye Başkanı Cemil Yaman,”günde ortalama 3 bin TIR ve Kamyonun geçtiği Çolakoğlu Sapağındaki trafiğin rahatlatılması ve olası kazaların önlenmesi sağlanacak dedi”.

Ayrıca ilçeye giriş ve çıkışların modern hale getirilmesiyle birlikte yeşil alanın korunacağını belirten Başkan Yaman “yonca şeklini alacak olan bu kavşağımızdaki kamulaştırma ile ilgili sorunların ortadan kaldırarak orada evi, bahçesi ve iş yeri olan ilçe sakinlerimiz,  razı ederek itirazlarının neticelenmesiyle birlikte çalışmalar fiziken başlatılmış olacaktır” dedi. 

Vatandaşların 10 günlük bir süre verildi. 10 günlük süre sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlayacak olan kamulaştırma ve yıkım çalışmaları sonrasında kavşağın çalışmaları hemen başlaması ve kavşak projesinin en kısa sürede bitmesi planlanıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
413 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor