Kategoriler

Meydan

"SAHTE DEKONT" YÖNTEMİYLE DOLANDIRICILIĞA 1 TUTUKLAMA

 Kartepe ilçesinde internet üzerinden satış yapan vatandaşları, "sahte dekont" yöntemiyle dolandıran 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, internet üzerinden profesyonel ses sistemi satışı yapan bazı vatandaşların, ürün bedelini ödemiş gibi sahte dekont gönderen kişiler tarafından dolandırıldığı yönündeki şikayetler üzerine harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, kimliklerini belirlediği şüpheliler G.G., İ.R. ve G.G.'nin Kartepe ilçesindeki adresine 10 Eylül'de operasyon düzenledi.
Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınırken, adreste yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 100 bin lira olan çeşitli markalarda profesyonel ses ekipmanları ve bir adet elektrikli scooter ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.G., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Milli Maç Kent Meydanı’nda Dev Ekranda
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşleri Başlıyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Eylül Ayı İmar Toplantısı Kandıra’da Yapıldı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Dilovası’nda 300 Haneye Doğalgaz Desteği
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Edebiyatın Kalbi Yeniden Gölcük’te Atacak
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Seyahat Kart Ofisleri’nde İşlemler Erişilebilir ve Hızlı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Ömeroğlu, Kayapınar Mahallesi'nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Karamürsel Ereğli Aktif Park’ın Zemini Yenilendi
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
“Çiftçinin Çabasıyla Büyükşehir’in Çabası Birleşince Bereket Ortaya Çıkıyor”
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
KOCAELİSPOR'DA TRANSFER SÜRECİ TAMAMLANDI