Kategoriler

Meydan

Sırrıpaşalı öğrencilerden Derince Belediyesi’ne ziyaret

‘Eğitime önem veriyoruz’

 

Sırrıpaşalı öğrencilerden

Derince Belediyesi’ne ziyaret


Sırrıpaşa İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri yerel yönetimlerde işleyişi öğrenmek için Derince Belediyesi’ni ziyaret etti. Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Sırrıpaşalı öğrencilere merak ettikleri konuları en ince ayrıntısına kadar anlattı


25 öğrenci katıldı

Yerel yönetimleri yerinde izlemek ve çalışmalarını görmek amacıyla Derince Sırrıpaşa İlkokulu öğrencileri Derince Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. 4-A sınıfı tarafından gerçekleşen ziyarette Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar öğrencileri makamında ağırladı. Başkan Alemdar, Sırrıpaşalı öğrencilere belediyelerin işleyişi ile ilgili merak ettiği konuları en ince ayrıntısına kadar anlattı. Ziyarete 4-A sınıfından toplamda 25 öğrenci hazır bulundu.


Birimleri gezdiler

Derince Sırrıpaşa İlkokulu Müdürü Ziya Akça ve sınıf öğretmeni Ilgaz Ergin’in de hazır bulduğu ziyarette minik öğrenciler Başkan Alemdar’a belediyenin işleyişi ile ilgili bol bol soru sorma imkanı buldu. Başkan Alemdar ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirirken, öğrencilere meclis salonunu gezdirerek Derince Belediyesi’nin kültür, sanat, eğitim ve belediyecilik alanında yaptığı çalışmalardan bahsetti. Başkan Alemdar ile görüşen öğrenciler daha sonra belediyenin tüm birimlilerini gezip bilgiler aldı.  


‘Eğitime önem veriyoruz’

Öğrencilere hitaben konuşma yapan Başkan Alemdar “Derince Belediyesi olarak hangi aşama olursa olsun, eğitim söz konusu olduğunda yapamayacağımız fedakarlık yok. Geleceğin Türkiye’si sizlerin elinde şekillenecek. Bu nedenle eğitime ayrı bir önem veriyoruz. Derince Belediyesi olarak kitap, eşofman dağıtmak, okulların fiziki yapılarının iyileştirilmesi, çevre düzenlemesi ve öğrenim yardımı gibi birçok alanda eğitime destek veriyoruz. Sizlerin spor yaparak sağlıklı şekilde yaşamanız için 20 farklı branşta 1500’ü aşkın kişiye ücretsiz spor yaptırıyoruz.” dedi.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
  İlimtepe 118. Sokakta Üstyapı Yenilendi
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Hizmetlerimizde Muhtarlarımızın İmzası Var”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Doğusel: “Kocaeli, Deniz Turizmi Olanakları İçin Ar-Ge Çalışmalarına Ağırlık Vermelidir”
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
GAZ PEDALI TAKILI KALAN OTOMOBİL, BEBEK ARABASINA ÇARPTI: 2 YAŞINDAKİ BEBEK AĞIR YARALANDI
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
UYUŞTURUCU SEVKİYATI YAPAN ŞAHIS: "SEVKİYAT KARŞILIĞINDA 550 BİN TL VERİLECEĞİ SÖYLENDİ"