Kategoriler

Meydan

Muhtar Bölük’e Umre Ziyareti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,  Hereke Bölge Kooordinatörü Fatih Yalçın, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, İlçe Başkan Yardımcısı Adem Çağıl, Belediye Koordinatörü Cengiz Öztürk ve meclis üyesi  ve Körpaş A.Ş. Başkanı Ramazan Tuna, umre ibadetini tamamlayarak kente dönen Hereke Hacı Akif Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölük’ü ziyaret etti. İlçenin çalışkan ve sevilen muhtarlarından olan Mehmet Bölük  için  gerçekleştirilen ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verilirken, yerel yönetim ile mahalle idaresi arasındaki güçlü iş birliğinin önemine vurgu yapıldı. Gerçekleşen buluşmada Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk ile Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Mehmet Çöven de hazır bulundu.

MUHTAR MEMNUN KALDI

Umre ziyaretinden dönen Muhtar Mehmet Bölük, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Şener Söğüt ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Bölük, ziyaretin kendisini son derece mutlu ettiğini belirterek, Körfez’deki dayanışma ve kardeşlik ruhunun en güzel örneklerinden birinin sergilendiğini ifade etti. Muhtar Bölük, mahalle halkı adına Başkan Söğüt ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

YEREL HİZMETLER DE KONUŞULDU

Ziyaret sırasında mahallede yürütülen belediye hizmetleri, altyapı çalışmaları ve vatandaşların talepleri hakkında da kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Söğüt, muhtarlarla kurulan güçlü iletişimin hizmetlerin etkin şekilde yürütülmesini sağladığını belirtti. Ayrıca Körfez genelinde mahallelerin ihtiyaçlarına öncelik vererek çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Belediye Kaçak Diye Mühürledi, Seçim Ofisi Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE DEV OPERASYON: ASFALT SİLİNDİRİNDE 102 KİLO METAMFETAMİN BULUNDU
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Bakımevi ile Kocaeli’yi Kucaklıyor
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Dip Çamuru Projesinde Geleceklerini Gördüler
GÜNDEM
65 Kez Görüntülendi.
Ağaçlar Yeni Yerlerinde Hayat Bulacak
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Manav Kültürü Dernekleri Federasyonu: “Kayıp” Değil, Yüzyıllardır Yaşayan Bir Kültürümüz Var
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Etkinlikte Gönüllerince Eğlendiler
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
“Büyükşehir’in Çalışmalarıyla Körfez Nefes Alıyor”
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Vatman Olmak İsteyen Kadınlara Kapımız Açık
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Gölcük Riskli Yapılardan Arındırılıyor