Kategoriler

Meydan

KOÜ Camii Ve Otopark Projesinde İlerleme Yüzde 40

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Umuttepe Kampüsü’nde projelendirdiği cami ve otopark yapımında hızlı yol alıyor.

5 bin kişilik ibadet kapasitesine sahip olacak, altına ise 477 araçlık otopark inşa edilecek projenin ilerleme oranı yüzde 40 seviyesine ulaştı.

 

A VE B BLOKTA TEMEL İMALATLARI TAMAM
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Umuttepe Kampüsü’nde yer alan cami ve otopark projesinde inşaat çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Toplam 20 bin metrekare alan üzerine inşa edilen proje; 3 bin kapalı, 2 bin açık olmak üzere toplam 5 bin kişilik ibadet kapasitesine sahip olacak. Çalışmalar dahilinde iksa, fore kazık zemin iyileştirme, A ve B blokların temel imalatları ile A blok 3. bodrumun kat kaba inşaat işleri tamamlandı. 2. bodrum katın kolon perde, B blok temel içi dolgu ve döşeme kiriş kalıp işleri ve drenaj imalatları ise devam ediyor. 

 

477 ARAÇLIK OTOPARK
Proje kapsamında 374 araç kapasiteli kapalı otopark ve 103 araç kapasiteli açık otopark olmak üzere toplam 477 araçlık otopark inşa edilecek. Ayrıca engelli vatandaşlar için 15 kapalı ve 4 açık otopark yeri ayrıldı. Bodrum katta 4 bin 600 metrekarelik alanda yemekhane, tuvalet, çalışma ofisi ve kitap kafe gibi sosyal mekânlar yer alırken, zemin katta ise şadırvan bulunacak.

 

6 KATTAN OLUŞUYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bilindiği üzere projeyi yarıda bırakarak sözleşmeye aykırı hareket eden MST Üstyapı A.Ş.’ye 1 milyon 247 bin 220 TL ceza kesmiş, ikmal ihalesinde en düşük teklifi vererek ihaleyi kazanan Milenyum İnşaat ile 479 milyon TL bedelle yeni sözleşme imzalamıştı. Betonarme yapı olarak tasarlanan cami; 3 bodrum kat, zemin kat ve 2 normal kat olmak üzere toplam 6 kattan oluşuyor.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
KOÜ Camii Ve Otopark Projesinde İlerleme Yüzde 40
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
“Kağıtta Açan Çiçekler” Sanatseverleri Bekliyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Havva Alyurt, Portekiz’de Yeni Başarı Hikâyesi Yazacak
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Polisan Holding, 2025 Yılı Üçüncü Çeyrek Finansal Sonuçlarını Açıkladı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: “Atatürk’ün Emanetine Kararlılıkla Sahip Çıkacağız”
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
SP Derince’nin Kongresine Milletvekili Kılıç da Katılacak
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Başiskele Sahilinde Yoğun Trafiğe Pratik Çözüm
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İSLAMİ OYUNLARI’NDA GÖZLER BİZİM ÇOCUKLARDA
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
30 ÜLKEDEN İŞ KADINLARI BİR ARAYA GELDİ
GÜNDEM
123 Kez Görüntülendi.
MHP KOCAELİ’DEN DİLOVASI’NDA GÜÇLÜ BULUŞMA