Kategoriler

Meydan

GÖKHAN ÖZECİK, SGK KOCAELİ İL MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI

Dilovası'nda meydana gelen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği yangın felaketinin ardından SGK İl Müdürü Salih Aydın görevden alınmıştı.

Aydın'ın yerine il müdür yardımcısı olarak görev yapan Gökhan Özecik vekalete atanırken asaleten atanıp atanmayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Atamaya ilişkin yapılan açıklamada, “Gökhan Özecik müdürümüze bu önemli görevin hayırlı olmasını diliyor, yeni görevinde başarılar temenni ediyorum. Kocaeli’ye değer katacağına yürekten inanıyorum” ifadelerine yer verildi.

NE OLMUŞTU?

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde parfüm dolum tesisinde çıkan ve 6 kadının hayatını kaybettiği yangının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, SGK İl Müdürü M. Salih Aydın ile birlikte 5 kamu personelini açığa alınmıştı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
İzmit Körfezi’ne Akan Derelere Kapsamlı Denetim
GÜNDEM
35 Kez Görüntülendi.
Dilovası'ndaki Yangına İlişkin Belediye Başkanı Yardımcısı İle 4 Kişi Açığa Alındı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Karamürsel’de Yanan Bölge 3 Bin Fidanla Yeniden Yeşerecek
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Atatürk’ün Aydınlık Mirası Derince’de Yaşatıldı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Adanalılar, “Üç Jokerli Konken’i” keyifle izledi
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Antikkapı’nın lezzetleri Gebze Millet Bahçesi’nde
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Ressam Cemal Toy, Renklerin Şifasını Kocaeli’ye Taşıdı
GÜNDEM
87 Kez Görüntülendi.
Ferhat Ve Şilan’dan Mutlusu Yok!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Ara Tatil İçin Adres Ormanya ve Kuzuyayla
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den 10 Kasım’a Özel 1087 Atatürk Çiçeği