Kategoriler

Meydan

Ak Parti Gölcük Müşahitleri belirledi

AK Parti İlçe Teşkilatı Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şişman, AK Parti Gölcük İlçe binasında Mahalle Teşkilatlarının Seçim işlerinden sorumlu Birim Başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.



Parti binasının çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısında sandık müşahitliği belirleme, görev ve sorumlulukları hakkında, Mahalle teşkilatlarının Seçim işlerinden sorumlu birim başkanlarına bilgiler verdi. Şişman toplantı öncesinde bir açıklamada bulunarak, Sandık müşahit eğitim seminerinin önemine dikkat çekerek, önümüzde bir seçim var. Bu seçime de titiz bir çalışma ile tam anlamıyla hazırlanıyoruz. Belirlenecek sandık müşahitleri için eğitim seminerlerine başlayacağız.Bu yönde çalışmalarımız ve toplantılarımız gruplar halinde devam edecek dedi.


Şişman,  Birlik ve beraberlik içerisinde 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimi iyi bir şekilde değerlendireceğimize inanıyoruz. Halkımızın bizlere verdiği güveni hiçbir zaman boşa çıkarmadık, bu yönde tüm mahalle teşkilatlarımıza ve sizlere önemli görevler düşüyor. Herkesin bu konuda gereken çalışmalarını sistemli olarak yapmasını bekliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun dedi.


Toplantıda AK Parti Gölcük İlçe Siyasi ve Hukuk İşlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Samet Taşdelen,Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Nurten Özgören’ de hazır bulundu.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
152 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi