Kategoriler

Meydan

BAŞKAN DOĞAN SÖZ VERDİ, YAPTI

DOĞAN : EĞİTİME YAPILAN KATKILARI ÖNEMSİYORUM

 


Eğitime verdiği destekle adından sıkça söz ettiren İzmit Belediyesi son olarak İzmit Fevzi Çakmak İlkokulu’na Çok Amaçlı Salon ve Veli Bekleme Salonu yaptı. Yapılan salonların açılışı için düzenlenen törene; İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım, Fevzi Çakmak İlkokulu Müdürü Reşat Nuri Akkoyun, çevre okulların müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.


EĞİTİME YAPILAN KATKILARI ÖNEMSİYORUM


İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan yaptığı konuşmada İzmitlilerin her şeyin en güzeli layık olduğunu söyleyerek, “Okula son geldiğimde çok amaçlı salon yapma konusunda söz vermiştim. Velilerin çocuklarını beklerden taşların üzerinde oturduğunu gördüm. Bu durumun bizim velilerimize layık olmadığını düşündüm. Bir ekip olarak bu çalışmayı yapmaya karar verdik. Eğitime katkı sağlamak hepimizin yapması gereken şey, bu katkıları önemsiyorum” dedi.


OKUL VE MAHALLE KAYNAŞACAK


İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar ise İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a onlarca okula kazandırdıkları için teşekkür ettiğini söyleyerek, “Biz yeni açılan Veli Bekleme Salonu’na Veli Okuma Odası diyeceğiz. İçerisine kitaplar koyduk. Ülke genelinde yürütülen “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında artık okul binalarımız mahalle halkına açılıyor. Bugün açılışını yaptığımız salonlardan bütün mahalle sakinlerimiz yararlanabilecek. Okul ve mahallenin kaynaşmasını hedefliyoruz” dedi.


DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR


Okul Müdürü Reşat Nuri Akkoyun da katkılarından dolayı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar’a teşekkür etti.


Çok Amaçlı Salonu’nun açılış kurdelesinin kesilmesi ile başlayan törende okul öğrencileri tarafından okunan şiirler ve flüt konseri büyük beğeni topladı. Açılış töreninin sonunda Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Birok ve yönetim kurulu üyeleri tarafından törene katılan protokol üyelerine çiçek takdim edildi.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
47 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor