Kategoriler

Meydan

Karabalık, Sedaş’tan yatırım sözü aldı

Kamu yatırımlarının değerlendirildiği İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılan SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan’ı makamında ağırlayan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ısrarlı girişimleri sonrası Sedaş yetkililerinden ilçeye önemli yatırımlar için söz aldı. Başta Sapanca Yolu’nun aydınlatması olmak üzere sıkıntı duyulan bölgelerde çalışma yapılması için Başkan Karabalık’ın taleplerine olumlu yanıt verilmesi ile sıkıntılar çözüme kavuşturulmuş olacak.


 

2013 yılı Kamu Yatırımları 1. Dönem Değerlendirme Toplantısı önceki Valilik 100. Yıl Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilmişti. Toplantıya katılan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Sedaş yetkililerine şikayetlerini dile getirerek çözüm üretilmesini istemişti. Valilikteki toplantı ardından Başkan Karabalık’a konuk olan Sedaş heyeti ile yaptığı görüşmede ilçenin sıkıntılarını aktardı. Sedaş Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve Başkan Yardımcıları Bali Holat ile Zafer Arat eşliğinde sıkıntılı bölgelerde yerinde inceleme yaptı.

 

SEDAŞ’tan hizmet talebinde bulunan Başkan Karabalık’ın girişimleri ardından başta duble yol çalışması yapılan Sapanca Karayolu üzerinde aydınlatmanın sağlanması, Köseköy merkezde yer alan İstasyon Okulu bahçesindeki eski trafonun kaldırılması ve D-100 karayolundan Kartepe Sanayi Sitesi girişe imkan sağlayacak enerji hatlarının yer altına alınması, mahallelerdeki aydınlatma ve enerji nakil trafo eksikliklerinin giderilmesi gibi acil çözüm bekleyen konular için sözler alındı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor