Kategoriler

Meydan

KARAOSMANOĞLU : KOCAELİ HALKI BİZE GÜVENİYOR

Büyükşehir deyince akla kalite geliyor


 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Fen İşleri Daire Başkanlığı’ndaki teknik personelle bir araya geldi. Yaz aylarının en verimli çalışma dönemi olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir ve Fen İşleri, bir hizmet ordusu oldu. Büyükşehir deyince akla; kalite, saygınlık ve güven geliyor. Sizlerle çalışmaktan gurur duyuyorum’’ dedi.

 

TEKNİK PERSONELLE TOPLANTI

Başkan Karaosmanoğlu, Fen İşleri Daire Başkanlığı’ndaki teknik personelle Kuruçeşme Cumhuriyet Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, Genel Koordinatör Adnan Bilgiç, Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay’ın da hazır bulunduğu toplantıda personele seslenen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Fen İşlerimiz, Büyükşehir’in en önemli, en vizyondaki birimlerinden birisidir’’ ifadesini kullandı.

 

FEN İŞLERİ HİZMET ORDUSU

Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Kocaeli’nin her köşesinde çok önemli eserlere imza attığını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’2004’te göreve geldiğimizde belediye bünyesinde 12-14 mühendisimiz vardı. Bugün ise mühendisleri ve teknik personeliyle Fen İşleri, bir hizmet ordusu konumuna geldi. Bu beraberinde çok değerli bir bilgi ve birikimi getiriyor. Hepinizin teknolojiyi yakından takip ederek kendini yenilediğine, aranan elemanlar haline geldiğinize inanıyorum’’ şeklinde konuştu.

 

BÜYÜKŞEHİR BİR OKULDUR

Teknik personelin sözlerini büyük bir dikkatle takip ettiği Başkan Karaosmanoğlu, konuşmasına şöyle devam etti; ‘’Kocaeli’nde küçüklü büyüklü binlerce iş yaptık, ama daha yapacak çok işimiz var. Bunun içinde gerekli enerji, kararlılık, uyum, verimli çalışma, bilgi, birikim ve tecrübeye sahibiz. Büyükşehir olarak enerji dolu bir ekibiz, hayat dolu bir takımız. Çok genç ve başarılı bir ekibimiz var. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin her birimi ve Fen İşleri, tüm çalışanlarımız için kalifiye eleman yetiştiren bir okuldur.’’

 

KOCAELİ HALKI BİZE GÜVENİYOR

Yaz aylarının mevsimsel özellikleri nedeniyle yol, alt yapı ve üst yapıda en yoğun çalışma dönemi olduğuna dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’nde ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak, köy köy hizmetlerimizi kent geneline yayıyoruz. Hepimiz bu görevlerde emanetçiyiz, bu milletin, bu halkın, bu ülkenin, bu şehrin hizmetkarıyız. Büyükşehir’in halkımızın gözünde önemli bir saygınlığı ve güvenilirliği var. Türkiye genelinde örnek alınan bir kurum haline geldik. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi denince akla kalite geliyor’’ açıklamasını yaptı. Başkan Karaosmanoğlu, toplantının sonunda personelden gelen soruları yanıtladı, çalışanların görüş ve önerilerini dinledi.   

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu