Doğa, Tarih ve Kültür Aynı Rotada Buluştu
Doğa, Tarih ve Kültür Aynı Rotada Buluştu
İçeriği Görüntüle

Türkiye’nin önde gelen şairlerinin eserlerinin yer aldığı “Bayrak ve Vatan Sevdalıları Antolojisi” yayımlandı. Eğitimci-şair Ahmet Sargın’ın uzun süren çalışmaları sonucunda hazırlanan antolojide, Körfez’de yayın hayatını sürdüren Bizim Gazete’nin Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci-Yazar Mustafa Eranıl’a 5 sayfa ayrıldı.

43 ŞAİR AYNI ESERDE BULUŞTU

Bayrak ve vatan sevgisini şiirleriyle anlatan şairleri bir araya getiren “Bayrak ve Vatan Sevdalıları Antolojisi”, geniş kapsamlı bir çalışma olarak okuyucuyla buluştu. Büyük ebatta hazırlanan ve toplam 176 sayfadan oluşan eserde, Türkiye’nin farklı bölgelerinden 43 şairin eserlerine yer verildi.

Eğitimci-şair Ahmet Sargın tarafından uzun bir çalışma sürecinin ardından hazırlanan antolojide, şairlerin öz geçmişlerinin yanı sıra bayrak, vatan, millet ve milli değerler temalı şiirleri de okuyuculara sunuldu.

ERANIL’A 5 SAYFA AYRILDI

Antolojide Körfez’in tanınmış gazetecilerinden, Bizim Gazete Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci-Yazar Mustafa Eranıl da yer aldı. Eranıl için kitapta 5 sayfa ayrılırken, öz geçmişi ile birlikte vatan ve bayrak temalı şiirleri okuyucularla buluşturuldu.

Uzun yıllardır gazetecilik ve edebiyat alanında çalışmalarını sürdüren Eranıl, böyle anlamlı bir eserde yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“BÖYLE BİR KİTAPTA YER ALMAKTAN MUTLUYUM”

Antolojinin isminin de taşıdığı anlam bakımından önemli olduğunu belirten Mustafa Eranıl, “Kitabın ismi de çok önemli. Bayrak ve Vatan Sevdalıları Antolojisi. Böyle anlamlı bir eserde yer almaktan son derece mutluyum. Emeği geçen başta Ahmet Sargın hocamız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Ülkemizin önde gelen şairleriyle aynı kitapta yer almak benim için bir onurdur. Çok titiz hazırlanmış muhteşem bir eser. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.