İHALE 6 TEMMUZ’DA SAAT 14.00’TE

Kartepe Milli Takım İçin Tek Yürek Oldu
Kartepe Milli Takım İçin Tek Yürek Oldu
İçeriği Görüntüle

Kocaeli’yi hizmet ve eserlerle geleceğe taşıyan Büyükşehir Belediyesi,

kente kazandırdığı vizyon projelerine bir yenisini daha ekleyecek. Bu kapsamda Büyükşehir, İzmit Gündoğdu Mahallesi’nde modern bir kültür merkezi inşa edecek. 2 bin metrekare kapalı alanda inşa edilecek olan kültür merkezinin ihalesi 6 Temmuz’da yapılacak. İzmit’te önemli bir ihtiyacı giderecek olan bu yatırım, yer tesliminin ardından 9 ayda tamamlanacak.

270 GÜNDE TAMAMLANACAK

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Üstyapı Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan “İzmit İlçesi Gündoğdu Mahallesi Kültür Merkezi Yapım İşi”, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Toplantı Salonu B Blok 1. katta yapılacak. Kültür merkezi yapım işi, yer tesliminden itibaren 270 günde tamamlanacak. EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üzerinden takip edilecek olan açık ihale, 6 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

2 BİN METREKAREYE İNŞA EDİLECEK

Bodrum kat ve zemin kattan oluşan kültür merkezinin zemin katında 650 kişilik düğün salonu, mutfak, idare ofisi, muhtarlık ofisi, gelin odası, çocuk oyun odası bulunurken, bodrum katta ise sığınak ve mekanik, elektrik ve tesisat sistemleri yer alıyor. Kapalı inşaat alanı 2 bin metrekare olan kültür merkezi; Malta, Gündoğdu ve Ayazma Mahallelerinin kültürel hizmet tesisi ihtiyacını karşılaması hedefleniyor.