Programa, İl Kadın Kolları Sekreterya Başkanı Ayşegül Fitöz ile İl Eğitim Başkan Yardımcısı Ayşegül Aktürk de katıldı. Katılımcılar, gençlerle bir araya gelerek teşkilat çalışmaları ve gençliğin toplumsal sorumlulukları üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Program kapsamında gençlere çeşitli hediyeler takdim edilirken, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirmeye yönelik etkinlikler gerçekleştirildi. Gençlerin görüş ve önerilerinin de dinlendiği toplantıda, önümüzdeki dönem yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ana Kafe’de Farkındalık Dolu Söyleşi
Ana Kafe’de Farkındalık Dolu Söyleşi
İçeriği Görüntüle

Program sonunda açıklamada bulunan Gölcük Kadın Gençlik Kolları yetkilileri, gençliğe yönelik sosyal ve teşkilat çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade ederek, piknikli divan toplantısına katılım sağlayan tüm gençlere teşekkür etti.