Siyaset ve iş dünyası bu Düğünde buluştu
 Körfez İlçesi’nin sevilen işadamı ve siyasetçilerinden Ali Çakır’ın kızını evlendirdiği düğünde siyaset ve iş dünyası bir araya geldi. Emex Otel’de havuz başında yapılan düğünde siyaset dünyasının yeni ve eski temsilcileri buluştu.

Yerel seçimlerde siyaset arenasında da kendini gösteren ve AKP’den Belediye Başkanlığı için aday adayı olan, İlçenin fırıncılık yapan tanınmış esnaflarından Ali Çakır ile Nurhan Çakır’ın, iki kızından biri olan Doktor Neriman Çakır, yine tanınmış ailelerden emekli Milli Eğitim Müdürü olan Süphi Ertaş ve Altun Ertaş çiftinin çocukları olan Siyami Hersek Hastanesi Kardooloji Uzmanı  Doçent Doktor Gökhan Ertaş ile evlendi. Gösterişten uzak ama gördüğü ilgiyle de yaklaşık 2 bin kişinin bir araya geldiği düğünde, Milletvekili Zeki Aygün’de gençelerin mutluluğuna katıldı. Ali Çakı r konuklarıyla tek tek ilgilenirken, havuz başında yapılan törende, gençlerin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıydı. Nikahta 9 kişi şahitlik yaparken, şahitler arasında Zeki Aygün, İsmail Baran, Mustafa Efe, Necip Yazıcı, Cemil Tüysüz, Şakir Gözütok, Mustafa Özdağ gibi isimler yer aldı.

Düğün töreninde, Körfez eski Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Belediye eski Başkan yardımcısı Mehmet Şendoğan, KTO Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Körfez ve İl Belediye Meclis Üyesi Vahit Eryılmaz, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Galatasaraylılar Derneği Körfez Başkanı Ahmet Önal, AKP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu, Körfez Karadenizliler Dernek Başkanı Hasan Yazıcı, AKP Körfez İlçe Yöneticileri katıldılar. Düğünde, AKP’nin yerel seçimlerde aday ayayları olan Aynur Vergili, Öznur Gökkaya, Sinan Barış Kaya, Cihat Demirok’ta salonda yer aldılar.

Kalabalığı nedeniyle oldukça gösterişli olan düğünle, Neriman Çakır ve Gökhan Ertaş ömür boyu birlikte olmaya ‘’Evet’’ derlerken, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu nikah defterini geline verdi. Şahitlerin imza atmalarından sonra piste çıkan gelin ve damat yakınları, horon teperek yöresel oyunlarla gecenin tadını çıkarttılar.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHmet 9 yıl önce

allah nazardan korusun

banner2817