Kategoriler

Meydan

Ağzında demirle hastaneye geldi

Kocaeli İzmit İlçesinde meydana gelen üzücü olayda, Arkadaşları ile top oynayan 12 yaşındaki Soner Mintaş, bahçeye kaçan topu almak için çıktığı çit üzerinde dengesini kaybederek düşünce yanağından içeri demir girdi

Edinilen bilgilere ve iddialara göe; Kocaeli İzmit İlçesi 28 Haziran Mahallesi Badem Sokak adresinde ikamet eden merhum Şaban ve Semra Mintaş’ın 3 çocuğundan biri olan Soner Mintaş (12) mahallede arkadaşları ile top oynarken, bahçeye kaçan topunu almak isterken demir çitlerin üzerine düştü. Talihsiz çocuğun düştüğü çit üzerindeki demir yanağından içeri girdi. Olayı gören çevre sakinleri çocuğu havada tutarak 112 ve 110 ekiplerine haber verdi.
 
HAVADA TUTTULAR
 
Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Balkona kaçan topu almak için bir evin bahçesine giren Soner Mintaş bir anda toprak zeminde ayağı kaydı. Hemen önünde bulunan demir çitlerin üstüne düşen Mintaş’ın yanağına çitin parçası girdi. Şans eseri düştüğü yerde kalan Mintaş’ın yardımına komşuları koştu. Yanağının yırtılmaması için Mintaş’ı havada tutan komşuları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine geldiğinde itfaiye ekiplerine haber verdi. 
 
AMELİYATA ALINDI
 
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri  Mintaş’ın yanağına giren demiri, canını daha fazla yakmadan keserek  bulunduğu yerden kurtardı.. Yaklaşık yarım saat süren çalışma sonrası Mintaş yanağına giren demir ile birlikte hemen Kocaeli Üniversitesine kaldırıldı. Acilen ameliyata alınan Mintaş yapılan cerrahi operasyonla yanağına giren demir çıkartıldı. Soner Mintaş önceki gün okuldan eve geldiğinde annesine sürpriz yaparak teşekkür belgesi getirmişti. Mintaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye STK ve Kurumlardan Ziyaretler
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’te İlk Sergi Kartepe İle Başladı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
KEDFE’de Dursun Güven Tazeledi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi Müdürlüklerinde Devir Teslim Töreni Yapıldı
GÜNDEM
109 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: "Ülkemizin Yapı Taşları Emekçilerimizdir"
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
 "U" Dönüşü Kazası: 5 Yaralı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Körfez, Tüm Renkleriyle Güzel”
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: İşbirliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz