Kategoriler

Meydan

AK PARTİ KÖRFEZ’DE BEREKETLİ CUMA

ADAY ADAYI SAYISI 9 OLDU

 AKP KÖRFEZ’DE BEREKETLİ CUMA

ADAY ADAYI SAYISI 9 OLDU

AKP Körfez İlçe’de hareketli ve bereketli bir Cuma yaşandı. Son anda dosya alıp teslim eden 2 kişinin de katılmasıyla belediye başkanlığı aday adayı sayısı 9 oldu.

AKP Körfez İlçe’de Faruk Denli’nin açıklama yaptığı sıralarda partiye gelen Avukat Sinan Barış Kaya ve Körfez Belediyesi İlimtepe Sorumlusu Cihat Demirok, işlemlerini tamamlayarak başvurularını yaptılar.Yanında eşi ve çocukları ile partiye gelen ve uzun yıllardır Körfez Belediyesi’nde görev yaptığı öğrenilen  Cihat Demirok, dosyasını sade bir şekilde AKP Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın’a teslim etti ve Körfez Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Körfez İlçe’nin tanınmış avukatlarından olan Sinan Barış Kaya’da dosyasını tamamladı ve belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Sinan Barış Kaya 26 Ekim Cumartesi günü saaT 14.00’te dosyasını teslim edecek.

 Bu başvurularla birlikte AKP Körfez İlçe’de Yunus Pehlivan, Engin Koyun, Ali Çakır, Öznur Gökkaya, İsmail Baran,Faruk Denli, Sinan Barış Kaya, Cihat Demirok ve başvurusunu yapamayan Aynur Vergili ile birlikte 9 kişi aday adayı olmuş oldu. Bu arada Bilal Bozkurt’unda Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için dosya aldığı öğrenildi.

PEHLİVAN YARIN

AKP Körfez İlçe’de Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, aday adaylık dosyasını 26 Ekim günü saat 14.00’te AKP Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın’a teslim edecek. Pehlivan’ın eşi ile birlikte gelip dosya vereceği öğrenildi.

TANITIM

Bu arada AKP Körfez İlçe’de 26 Ekim Cumartesi günü (yarın) saat 10.00’da Tütünçiftlik Körfez belediyesi Kültür Sarayı’nda aday adayı tanıtımı yapılacak. Törende aday adaylarına 10’ar dakikalık konuşma yaptırılacak ve basına tanıtım yapılacak.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye STK ve Kurumlardan Ziyaretler
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’te İlk Sergi Kartepe İle Başladı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
KEDFE’de Dursun Güven Tazeledi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi Müdürlüklerinde Devir Teslim Töreni Yapıldı
GÜNDEM
110 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: "Ülkemizin Yapı Taşları Emekçilerimizdir"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
 "U" Dönüşü Kazası: 5 Yaralı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Körfez, Tüm Renkleriyle Güzel”
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: İşbirliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz