Kategoriler

Meydan

BİLAL BOZKURT’A YOĞUN İLGİ

MİTİNG GİBİ KAHVALTI


AKP Körfez’de Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı olan ve en genç siyasetçi olarak gösterilen Bilal Bozkurt, kalabalık aile grubu, destekçileri ve Belediye Başkanlığı aday adaylarıyla kahvaltıda buluştu.

Tütünçiftlik Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlene kahvaltılı buluşmaya, AKP Belediye Başkanlığı aday adayları Engin Koyun, Ali Çakır, Öznur Gökkaya,İl Genel Meclis Başkan Vekili Mehmet Allak, Hayati Aydın, Körfez’li İşadamları Kemal Aydın,Suat  Demir, Veli Yıldız, Mehmet Ali Paşa Muhtar Adayı Samet Şengöz, Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Erdoğan Bozkurt,Çalışma ekibindeki arkadaşları Davut Berat,Kadir Çıldız,

 ilçe esnafı, Bozkurt ailesi ve yakınları ile parti ilçe yöneticileri ve destekçi gurubu katıldı. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı toplantıda, belediye başkanlığı aday adayları da birer konuşma yaparak Bilal Bozkurt’u medeni cesaretinden dolayı kutlayıp başarı dilediler. Aday adaylarından Engin Koyun, zorlu bir süreç yaşadıklarını belirterek, siyasette aktif görev almak için yola çıkan Bilal Bozkurt’a başarılar diledi. Hayati Aydın ise konuşmasında gençlerin ön saflara çıkmak istemelerinden mutluluk duyduklarını söyleyerek, ‘’Tarih yazmak, tarih değiştirmek için yola çıkan genç arkadaşımıza başarılar diliyorum’’ dedi.

Yapılan toplantıda Bilal Bozkurt’a babası İdris  Bozkurt ve eşi Burcu Bozkurt’ta eşlik etti. Toplantıda yaptığı konuşmasında tarihteki genç insanların başarılarını hatırlatarak kendisini ifade eden Bilal Bozkurt, ‘’Atalarımızın, dedelerimizin bu topraklar ve millet için destan yazdıkları o günleri düşünün. Onlar Çanakkale’de göğüslerini düşmana siper ederken hiç biri ak sakallı dede değildi, her biri 17, 20, 25 yaşlarında delikanlılardı. Fatih İstanbul’u fethedip yeni bir çağ başlattığında  daha 21  yaşındaydı.46 yıl dünyaya hükmeden  Kanuni Sultan Süleyman 25 yaşında Padişah olmadı mı? Tüm dünyanın izlemekle yetindiği vahşet karşısında ateş çemberi içinde  Kıbrıs Beşparmak Dağları’na inen Mehmetçik senin yaşında değilmiy di? Tarihimiz gençlere fırsat verildiğinde neler başarabildiğimizi gösteren örneklerle dolu. Vatanını korurken büyük bir başarı gösteren Mehmetçik, 20 yaşında asker olurken siyasete gelince mi kenara çekilecekler. Bu ülkede gençlerin siyasetin dinamizmi ve çarkları olduğunu düşünerek başbakanımızın söylemleri doğrultusunda 2023 vizyonunda bu ülkeyi yönetecek kadrolarda yer almak ve gençlere ön ayak olmak için Körfez Belediyesi Meclis Üyeliği’ne aday adayıyım’’ dedi.

Çoğu belediye başkan adayının gertçekleştiremediği oranda kalabalık toplamayı başaran Bilal Bozkurt, siyasette de geleceğin önemli isimlerinden birisi olacağını gösterdi. Bilal Bozkurt yaptığı toplantıyla kendisine destek veren aday adaylarının da takdirini topladı.



 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: "Ülkemizin Yapı Taşları Emekçilerimizdir"
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
 "U" Dönüşü Kazası: 5 Yaralı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Körfez, Tüm Renkleriyle Güzel”
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: İşbirliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
Körfez’e Bir Prestij Cadde Daha Kazandırıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz Mersin’de Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Otobüs Şoförü Herkesle Kavga Edince Yolcular Ayaklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
MHP’li Bekiroğlu’ndan Cihan Hocaya Ziyaret
GÜNDEM
128 Kez Görüntülendi.
MHP’li Demirbaş’tan Bir Ziyaret de Erdemiş’e