Kategoriler

Meydan

ÖZTÜRK, TİCARET YAPACAĞINA, SİYASET YAP..!

Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı çok ilginç bir uygulamaya imza attı. Körfez Belediye Başkan adayının belirlenmesinden sonra hummalı bir çalışma içerisine giren Körfez ilçe teşkilatı ilçede 10 adet bina giydirme kararı aldı.

İlçedeki esnaf bu işleri  ilçeden yapılmasını beklerken, işlerin ilçe dışında yapılacağını öğrenerek tam anlamıyla şok oldu.

İddalara göre İl Tanıtım Medya Başkanı Mehmet Öztürk İlçe Teşkilatını arayarak İl başkanınında bilgisi olduğunu söyleyerek, aday için yapılacak broşür, Afiş, Billboard ve Branda baskı işlerini bir dönem il Tanıtım Medya Başkanlığı yapan İzmit çarşı yapıda reklam firması bulunan Hüseyin Demir'e  verin demiş. Emir büyük yerden olunca İlçe Teşkilatı da gerekli çalışmayı başlatmış.  İlçedeki esnaf ise bu duruma tepki gösteriyor. Esnaflar'' İşlerimiz zaten çok durgun. Seçim gelse de bir kaç parça bir şey bassak diye düşünürken bu karar da ne oluyor böyle. İlçe esnafı olarak biz taş mı yiyeceğiz? Buranın işlerini niye İzmit'ten gelen bir esnaf yapıyor. Bu işlerden neden teklif alınmıyor? Bu işler bir iki kişinin iki dudağında mı? Hani nerede Ak Partinin adaleti. Yoksa Tanıtım Medya Başkanıyla Hüseyin Demir ortak mı? Bizler evimize ekmek götüremezken, onlar villarında keyf çatarlar artık"dediler. Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek'in böyle bir talimatı var mı bilemiyoruz ama, Körfez İlçeden burnumuza pis kokular geliyor. 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye STK ve Kurumlardan Ziyaretler
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’te İlk Sergi Kartepe İle Başladı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KEDFE’de Dursun Güven Tazeledi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi Müdürlüklerinde Devir Teslim Töreni Yapıldı
GÜNDEM
109 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: "Ülkemizin Yapı Taşları Emekçilerimizdir"
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
 "U" Dönüşü Kazası: 5 Yaralı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Körfez, Tüm Renkleriyle Güzel”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: İşbirliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz