Kategoriler

Meydan

Körfez’deki silahlı çatışmada Taraflar serbest

Körfez’deki silahlı çatışmada Taraflar serbest

 Tütünçiftlik’te yaşanan ve 3 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı çatışmanın faillerinden bir kişi için adli kontrollü olarak, diğerleri de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. Olayda göğsünden yaralanan kadının, 1 santimle ölümden döndüğü ama davacı olmadığı öğrenildi.

Önceki gün yaşanan olayda, Güney Mahallesi Atlı sokak’ta bir kahvehanede başlayan kavga sonrasında, 3 kişi yaralanmıştı. Olay sonrasında gözaltına alınan Nihat Süleymanoğlu, Serkan Süleymanoğlu ve Hasan Atanoğlu ile İlhami Emre, yapılan sorgulamalarından sonra adliyeye sevk edildiler.

İfadelerin alınmasından sonra Serkan Süleymanoğlu’nun adli kontrollü olarak, diğerlerinin de tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmalarına karar verildi. İlhami Emre’nin ifadesi yattığı hastanede alındı.

Bu arada, olay sırasında yoldan geçerken kaza kurşunuyla yaralanan Şükran Yücel’in mucizevi şekilde kurtulduğu öğrenildi. Şükran Yücel’in göğsüne gelen kurşunun bir santim daha alttan girmesi halinde ölebileceği öğrenildi. 2 çocuk annesi genç kadının davacı olmadığı öğrenildi.

Biz çete değiliz

Olaylarla ilgili bir açıklama yapan Süleymanoğlu ailesi adına konuşan Akın Süleymanoğlu, kamuoyunda yanlış anlaşıldıklarını ve ticaretle uğraştıklarını söyleyerek, olayın tesadüfi bir karşılaşma sonrası gerçekleştiğini ve İlhami Emre’nin kendilerine olan borcunu ödemediği için tartışma çıktığını söyledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye STK ve Kurumlardan Ziyaretler
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’te İlk Sergi Kartepe İle Başladı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KEDFE’de Dursun Güven Tazeledi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi Müdürlüklerinde Devir Teslim Töreni Yapıldı
GÜNDEM
109 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: "Ülkemizin Yapı Taşları Emekçilerimizdir"
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
 "U" Dönüşü Kazası: 5 Yaralı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Körfez, Tüm Renkleriyle Güzel”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: İşbirliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz