Kategoriler

Meydan

Mutlu Aile Rehberi Semineri

Özel Gölcük Güneş İlkokulu ve Özel Beyaz Zambak Anaokulu tarafından düzenlenen “Mutlu Aile Rehberi” adlı semineri yoğun ilgi gördü.

 Özel Gölcük Güneş İlkokulu ve Özel Beyaz Zambak Anaokulu tarafından düzenlenen “Mutlu Aile Rehberi” adlı semineri yoğun ilgi gördü. Gölcük Kongre Sarayı’nda düzenlenen seminere gösterilen yoğun ilgi nedeniyle semineri ayakta izleyen vatandaşlar oldu.

Uzman Psikolog ve Yaşam Koçu Zeynep Doğanay’ın verdiği seminere, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Gölcük Yoksullara Yardım Derneği Başkanı Faruk Yıldırım, Özel Gölcük Güneş İlkokulu ve Özel Beyaz Zambak Anaokulu Yönetim Kurulu Üyeleri, Gölcük Belediyesi personelleri ve çok sayıda katılımcı katıldı. 

Uzman Psikolog ve Yaşam Koçu Zeynep Doğanay, konuşmasında çocukların zihinsel gelişiminden, hayal dünyalarının engellenmemesi gerektiğinden, ebeveynlerin çocuklara yaklaşım şekillerinden bahsetti. Etkileyici ve sade sunumunu video örnekleriyle süsleyerek anlatan Doğanay, çocukların okulda mutlu ve başarılı olması için ebeveynlerin tutumlarının önemi hakkında da bilgi verdi. Mutlu ve başarılı bir aile olmanın sırlarını öğrenen katılımcılar seminer sonunda Uzman Psikolog Doğanay’a merak ettikleri konularda soru sordular.

Özel Gölcük Güneş İlkokulu ve Özel Beyaz Zambak Anaokulu yöneticileri seminer sonunda Doğanay’a çiçek ile teşekkürlerini sunarak bu tür eğitici ve öğretici seminerleri düzenlemeye devam edeceklerini bildirdiler. Seminer sonunda izleyicilere katılım sertifikası dağıtıldı. Seminer katılımcıları öğrenmenin verdiği mutluluk ile salondan yüzleri gülerek ayrıldılar.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu