Kategoriler

Meydan

MHP Körfez İlçe Teşkilatı Sahada: Körfez Karış Karış Geziliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu öncülüğünde saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçe yönetimi, belediye meclis üyeleri ve KAÇEP (Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları) yöneticileriyle birlikte hareket eden teşkilat, Körfez’i karış karış gezerek vatandaşlarla birebir temas kuruyor.

REGAİP KANDİLİ DOLAYISIYLA KANDİL SİMİDİ DAĞITILDI

Bu kapsamda, Regaip Kandili dolayısıyla Körfez genelindeki tüm camilerde kandil simidi dağıtımı gerçekleştirildi. Teşkilat mensupları, kandil vesilesiyle vatandaşlarla bir araya gelerek kandillerini tebrik etti, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

“HAYIRLI İŞLER KOMŞUM” ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan “Hayırlı İşler Komşum” programları kapsamında ilçede faaliyet gösteren esnaf ziyaretleri de devam etti. MHP Körfez İlçe Teşkilatı yöneticileri, esnafla sohbet ederek talep ve önerileri dinledi. Ziyaretlerde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamları esnafa iletilirken, yerel sorunlara dair karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

KAÇEP’Lİ KADINLAR BOŞ DURMUYOR

KAÇEP yöneticileri aracılığıyla gerçekleştirilen ev ziyaretleri de teşkilat çalışmalarının önemli bir ayağını oluşturuyor. Özellikle kadınlar ve ailelerle yapılan birebir görüşmelerle sosyal dayanışma güçlendirilirken, vatandaşların talepleri yerinde dinleniyor.

KÖRFEZ ADIM ADIM GEZİLİYOR

MHP Körfez İlçe Teşkilatı, “adım adım Körfez” anlayışıyla sürdürdüğü bu çalışmalarla hem gönül köprüleri kurmaya hem de sahadaki varlığını güçlü şekilde hissettirmeye devam ediyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları’ndan Mahalle Başkanlarına Teşekkür
GÜNDEM
38 Kez Görüntülendi.
MHP Körfez İlçe Teşkilatı Sahada: Körfez Karış Karış Geziliyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nden Yeni Uygulama
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Regaip Kandili’ne Özel İlham Veren Kadınlar Buluşması
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kandil Gecesinde Derinceliler Dualarda Buluştu
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Saygınlar Kulübü’nün ‘Tarım’ Keyfi
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kandıra Erikli Beyceğiz’e 3 Kilometrelik Yol
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kandilin Manevi Lezzeti Vatandaşla Buluşturuldu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Köprü Altında Akıllara Durgunluk Veren Görüntüler
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: “Akademi Liselerde Gençlerimizi Geleceğe Hazırlıyoruz”