Kategoriler

Meydan

Sarıdoğan‘’Halkımız ittifaka sahip çıksın’’

Sarıdoğan‘’Halkımız ittifaka sahip çıksın’’

 Saadet partisi Körfez İlçe Başkanı ve Kocaeli Milletvekili adayı olan Recep Sarıdoğan, Türk halkının eline geçen ve belki de son önemli fırsat olan genel seçimleri ve güçlü bir kadro ile sandığa giren SP-BBP birlikteliğini çok iyi değerlendirmesini istedi.

Sarıdoğan, yaptığı açıklamada, seçimlerin tarihi bir fırsat olduğunu tekrarlayarak, ‘’Milletimizin bu dönem birlikteliği çok iyi değerlendirmesi gerekiyor. İttifak şu anda iktidarın 13 yılda geldiği noktada ülkenin ekonomik ve dış politikada, yanlışlıkların, yozlaşmanın arttığı dönemde alternatif olarak halkın önüne konuldu. Bu özveri ve birlikteliği sağlayan SP Genel Başkanımız Mustafa Kamalak ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye bu fedakarlıktan dolayı teşekkürlerimizin ve dualarımızın kendileriyle olduğunu söylemek istiyorum. Türkiye’de siyaset gündemi 24 saatte bir değişebiliyor. Seçimlere 53 gün kaldı ve bu süre içinde çok daha fazla olay gün yüzüne çıkacaktır Bundan sonra yatmak bize haram, dinlenmek yasak, boş oturmak lükstür. Boşa harcayacak tek bir saniyemiz dahi yok. Aile kurumlarının çatırdadığı, bir bir çözüldüğü dönemde, inanç kavramının zayıflatıldığı, light İslam’ın uygulandığı, açlıkla mücadele eden insan sayısının 1.5 milyon olduğu, ülkemizin etrafının kuşatıldığı ortamda bizim çalışmaktan, Çanakkale ruhuyla hareketten başka çaremiz yoktur’’ dedi.

Sarıdoğan, ittifak ile oy oranının hızla arttığını da belirterek, ‘’Şu an itibariyle, Türkiye’de ittifakın oylarının toplamı yüzde 8 bandını yakaladı. Tarafsız, kararsız olan ve ittifaka oy verebilirim diyenlerin oranı da yüzde 7-8 arasında değişiyor. Bu birleşim ve tarafsız, kararsız oyların katılımı ile oy oranımız yüzde 15-16 arasındaki bir bantta olacaktır. Bu da, halkımızın desteği ile ittifak milletvekillerinin parlamentodaki yerlerini alması demektir. İktidar tarafından kamu çalışanlarına, polise yapılan haksızlık sonucun oy olarak gösterecektir. 170. Kuruluş yılını kutlayan, tüm olumsuzluklara rağmen görevlerini yapmaya çalışan polisimizi ben de kutluyor ve kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum’’ dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: İşbirliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’e Bir Prestij Cadde Daha Kazandırıldı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz Mersin’de Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Otobüs Şoförü Herkesle Kavga Edince Yolcular Ayaklandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
MHP’li Bekiroğlu’ndan Cihan Hocaya Ziyaret
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
MHP’li Demirbaş’tan Bir Ziyaret de Erdemiş’e
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT: “BAŞARIMIZIN TEMELİNDE TEŞKİLATLARIMIZ VAR”
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer İşçi Ve Emekçilerin Gününü Kutladı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
MHP’li Demirbaş Önal’a Konuk Oldu