Kategoriler

Meydan

BAŞKAN BULUT SPORCULARI AĞIRLADI

Masa tenisinde birçok başarıya imza atan sporcular 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u ziyaret etti

 Sporculara önemli mesajlar

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve 15-19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında masa tenisi branşında birçok başarıya imza atan sporcular, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u ziyaret etti. Gerçekleşen programa İlçe Spor Müdürü Fatih Ertaş, Derince Gençlik Merkezi Müdürü Bahadır Aligül, beden eğitimi öğretmeni Serap Kuka, gençlik liderleri ve masa tenisi branşında başarılı olan sporcular katıldı. Sporculara önemli mesajlar veren Başkan Bulut, “Ülkemizin yarınları olan çocuklarımızın spora yönlendirilmesi noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Türkiye’miz kendisini her alanda en iyi şekilde yetiştirmiş gençlerimizle büyümeye ve gelişmeye devam edecek” dedi.

 

“Kendinize hedef belirlemelisiniz”

Gençlerin kendilerine hedef belirlemesinin çok önemli olduğu üzerinde duran Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Yaptığınız her işte öncelikle kendinize hedef belirlemelisiniz. Hedefin belirlenmesinin ardından nasıl başarılı olacağınızın yollarını araştırmalısınız. Gençler araştırmacı ve dinamik bir ruhla çalışmalarını sürdürmeli. Bu noktada bizler de elimizden gelen tüm imkanlarla gençlerimizin hizmetindeyiz. Onların mutlu olabilmesi için, ülkesine, milletine, ailesine faydalı bireyler olabilmesi için gerekli desteği sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye STK ve Kurumlardan Ziyaretler
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’te İlk Sergi Kartepe İle Başladı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
KEDFE’de Dursun Güven Tazeledi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi Müdürlüklerinde Devir Teslim Töreni Yapıldı
GÜNDEM
110 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: "Ülkemizin Yapı Taşları Emekçilerimizdir"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
 "U" Dönüşü Kazası: 5 Yaralı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Körfez, Tüm Renkleriyle Güzel”
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: İşbirliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz