Kategoriler

Meydan

ESENTEPE BAŞKANLARI AĞIRLADI

ESENTEPE BAŞKANLARI AĞIRLADI

 SKM Programları kapsamında Akparti Körfez İlçe Teşkilatları Esentepe mahallesinde geniş katılımlı ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Sahada nokta ziyaretlerine ve kararsızlar üzerine yoğunlaşan Akparti Körfez İlçe Teşkilatları sorunlara yerinde çözüm üretiyor birebir seçmenle görüşen Akparti Körfez İlçe Başkanı Osman BADEM ve Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN Yeni Türkiye ile Eski Türkiye arasındaki farkı anlatıp seçmene 7 haziranda partisine destek olmaya çağırıyor.

İlçe Başkanı Osman BADEM ‘Eski Türkiye’ye Dönüş Yok’

Gerçekleşen Esentepe mahallesi ziyaretlerinde konuşan İlçe Başkanı Osman BADEM Eski Türkiye’ye dönüşün mümkün olamayacağını milletimizin 13 yıldır Akparti iktidarındaki gelişim ve iyileşmenin her alanda farkında olduğunu, istikrar ve güven ortamının ekonomik gelişimi tetiklediğini,hergün yeni yatırımların temelinin atıldığını ülkenin 79 yıldakatettiği mesafenin 13 yıllık Akpartiiktidarında  ikiye bazı alanlarda üçe katlandığını bu vesileyle halkında Eski Türkiye’nin o karanlık günlerine ve o karanlık günlere özlem duyan muhalefete sandıkta en iyi cevabı vereceğini ifade etti. Gündemi belirlenen bir ülke olmaktan artık bölgesinde ve dünyada gündem belirleyen lider ülke konumunda olduklarını birçok ülkedeki siyasi partiler Akpartiyi model olarak  gördüklerini söyledi. Mevcut parlementersisitemin lider ülke Türkiyenin önünü tıkadığını Allah ın izniyle 7 Haziran seçimlerinde elde edecekleri milletvekili sayısıyla yeni sivil anayasayı yapacaklarını ve başkanlık sistemiylede Türkiye nin önünün tamamen açılacağını söyledi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN ‘Hizmete Devam’

Partisinin SKM programlarına katılım sağlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN Akpartinin ülkede genel ve yerel yönetimleriyle damga vurduğunu belediyecilik anlayışını tamamen değiştiğini hizmetin bir lütuf değil bir hak olduğu bilinciyle vatandaşlarımız üç dönemdir körfez ilçe ve daha birçok il, ilçelerde belediyeleri Akpartiye teslim ettiğini ifade etti. Şükürler olsunki Körfez ilçede halkın içinde olduklarını halkımızla birlikte belediyenin yönetildiğini Körfez ilçeye hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti Esentepe mahallesi sakinlerinden partisine destek olmaya çağıran BARAN güzel günlerin yakın olduğunu söyledi.



Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
MHP’li Bekiroğlu’ndan Cihan Hocaya Ziyaret
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
MHP’li Demirbaş’tan Bir Ziyaret De Erdemiş’e
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT: “BAŞARIMIZIN TEMELİNDE TEŞKİLATLARIMIZ VAR”
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer İşçi Ve Emekçilerin Gününü Kutladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
MHP’li Demirbaş Önal’a Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Koroları Baharı Şarkı Ve Türkülerle Karşılayacak
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Atık Camlar Yeniden Ekonomiye Kazandırılıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
KTO’da Deprem Destekçilerine Teşekkür Programı Ve Meclis Bir Arada Yapıldı
GÜNDEM
76 Kez Görüntülendi.
Atletizm de Körfez Adına Büyük Başarıları
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Denizciler Caddesi’nde Kararı Halk Verecek