Kategoriler

Meydan

BAŞKAN KÖŞKER, KİRAZPINAR TOKİ’YE HİZMETLERİ ANLATTI

Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarının sakinleriyle açık hava toplantısında bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bölge planlarının kesinleşmesinin ardından; Kirazpınar’da kapalı Pazar yeri başta olmak üzere bilim sanat merkezi, sağlık ocağı gibi hizmetlerin kazandırılması için çalışmalara hızla başlayacaklarını söyledi.

 TEK TEK HİZMETE GİRECEK

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutları sakinleriyle bir araya geldi. Site bahçesinde düzenlenen açık hava toplantısında TOKİ sakinleriyle buluşan Başkan Köşker; belediyenin çalışmaları ve yakın zamanda uygulamaya konulacak projeler hakkında bilgi verdi. TOKİ’nin bölgeye ilişkin planlarının askıya çıkmasının ardından kesinleşmesi üzerine belediye olarak üst donatı hizmetleri seferberliğine başlayacaklarını vurgulayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Planların netleşmesinin ardından, önceden hazır olan projeleri tek tek hayata geçireceğiz inşallah.

KAPALI PAZAR YERİ

20 dönüm üzerine projelendirdiğimiz yatırımımızın içerisinde konutlarınızın hemen yanı başına kapalı pazar yeri başta olmak üzere, sağlık ocağı, bilim sanat merkezinin de yer alacağı çok kapsamlı kompleksi kazandıracağız. GESMEK kurs merkezi, toplantı salonu, fitnes salonu, kütüphane gibi birçok hizmetin içinde yer alacağı bilim sanat merkezi de siz değerli hemşerilerimize hizmet verecek. 1 ay gibi kısa bir süre sonra askıdaki TOKİ planlarının kesinleşmesinin ardından çalışmalarımıza hız vereceğimiz bölgemizde sizlerden gelen talep doğrultusunda geçici pazar kurulması için gerekli çalışmaları başlatıyoruz.

SİZLERİN DESTEĞİYLE

Yine aynı şekilde, önemli bir eksiklik olan sağlık ocağı için de başlatılan çalışmanın sonuna gelindi. Sizlerin de desteğiyle bölgemizin eksiklerini tamamlayarak en güzel mahallelerimizden birisi haline dönüştüreceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Köşker, TOKİ konutları sakinlerinin sorularını cevaplandırdı. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye STK ve Kurumlardan Ziyaretler
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’te İlk Sergi Kartepe İle Başladı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KEDFE’de Dursun Güven Tazeledi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi Müdürlüklerinde Devir Teslim Töreni Yapıldı
GÜNDEM
109 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: "Ülkemizin Yapı Taşları Emekçilerimizdir"
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
 "U" Dönüşü Kazası: 5 Yaralı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Körfez, Tüm Renkleriyle Güzel”
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: İşbirliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz