Kategoriler

Meydan

KAYMAKAM CAN: TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN BAŞI SAĞ OLSUN

Körfez Belediye Başkan Vekili Selahattin Kabadayıoğlu, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ile birlikte Diyarbakır Lice’de Şehit Olan Uzman Çavuş Mehmet Koçak’ın abisi Hasan Koçak’ı evinde ziyaret ederek baş sağlığı dilediler.

 Körfezli protokol üyeleri, hain bir saldırı ile Diyarbakır Lice’de PKK'lı teröristlerce şehit edilen Uzman Çavuş Mehmet Koçak’ın ağabeyi Hasan Koçak’ı evinde ziyaret ederek başsağlığı dilediler. Mimarsinan mahallesinde ikamet eden ağabey Hasan Koçak’ı Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve Körfez Belediye Başkan Vekili Selahattin Kabadayıoğlu yanı sıra Hava Radar Mevzi Komutanı Garnizon Binbaşı Savaş Erdoğan, Körfez Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale, Körfez Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan ve Mimarsinan Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli ziyaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Başı Sağ Olsun

Şehit ailelerinin acılarının millet olarak paylaşıldığını ve devletimizin her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, “Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Türkiye Cumhuriyeti'nin bağı sağ olsun. Söyleyecek bir şey bulamıyoruz. Terörü ve bu hain saldırıyı düzenleyenleri lanetliyoruz” dedi.

Şehit Aileleri Hepimizin Ailesi

Körfez Belediye Başkan Vekili Selahattin Kabadayıoğlu ise, Şehidimiz bu vatan uğruna canını feda etti. Mehmet kardeşimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehit aileleri hepimizin ailesi. Kapımız şehit sizlere 24 saat açıktır. Her zaman yanınızdayız. Vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş Mehmet kardeşimizi ve şehitlerimizi rahmet ve minnet ediyorum” dedi.

Kuran Okundu, Dualar Edildi

Şehit Uzman Çavuş Mehmet Koçak’ın abisi Hasan Koçak, acılarının büyük olduğunu ifade ederek “Vatan Sağ olsun” dedi. Hasan Koçak, kardeşi Mehmet Koçak ile yaşadığı anılarını Körfezli protokol üyeleriyle paylaşarak, kardeşinin ne kadar mert bir insan olduğunu ifade etti. Gerçekleşen ziyarette Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan Aşrı Şerif okuyarak Şehit Uzman Çavuş Mehmet Koçak’ın ruhuna dua ettiler. 



Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
KTO’da Deprem Destekçilerine Teşekkür Programı Ve Meclis Bir Arada Yapıldı
GÜNDEM
Atletizm de Körfez Adına Büyük Başarıları
GÜNDEM
Denizciler Caddesi’nde Kararı Halk Verecek
GÜNDEM
UYUŞTURUCU TACİRİ GÖZALTINA ALINDI
GÜNDEM
ŞEHİRLERARASI YOLCU OTOBÜSÜ BARİYERLERE ÇARPTI: 2 YARALI
GÜNDEM
OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAYA YARALANDI
GÜNDEM
KOSTÜ'DEN FİYAT AÇIKLAMASI: "ÜNİVERSİTE SİYASET YAPMA YERİ DEĞİLDİR"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
MHP’li Demirbaş’tan Söğüt’e Kutlama Ziyareti
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı