Kategoriler

Meydan

YAMAN’DAN GENÇLERE ÖNEMLİ TAVSİYELER

Körfez Çamlıtepe’deki üye katılım törenine katılan AK Parti Milletvekili adayı Cemil Yaman, gençlere yönelik önemli tavsiyelerde bulundu.

 AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Cemil Yaman, önceki gün Körfez ilçede bir dizi ziyarette bulundu. Günü esnaf turu ve vatandaşları ziyaretlerle geçiren, ayrıca nokta ziyaretlerinde bölgenin kanaat önderleri ile bir araya gelen Yaman, akşam ise Körfez İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen üye katılım törenine katıldı.Yaman, gençlerden siyasi tarihi iyi öğrenmelerini istedi ve, “Eski Türkiye ile bugünün Türkiye’sini ancak böyle kıyaslayabilirsiniz” dedi

 

 

GENİŞ KATILIM VARDI

Çamlıtepe Mahallesi’nde gerçekleşen üye katılım programına milletvekili adayı Cemil Yaman’ın yanı sıra, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Av. Osman Badem, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, ilçe ve mahalle gençlik kolları yöneticileri, kadın kolları temsilcileri ile çok sayıda genç katıldı.

 

AÇILIŞI ALÇIK YAPTI

Toplantının açılışında konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, Körfez ilçe gençliği olarak 1 Kasım seçimlerine büyük bir heyecan ile hazırlandıklarını ve Körfez, Kocaeli ve Türkiye’de partilerinin iktidar olabilmesi için çaba göstereceklerini dile getirdi. Alçık, toplantıya katılımı nedeniyle de milletvekili adayı Cemil Yaman’a da teşekkür etti.

 

YÜRÜYÜŞÜMÜZ 1 KASIM’DAYENİDEN BAŞLAYACAK”

Daha sonra konuşan belediye başkanı İsmail Baran da, “7 Haziran sürecinden bu yana AK Parti’nin Türkiye için ne kadar önemli bir parti olduğu daha net bir şekilde ortaya çıktı. Teşkilatımızın samimi gayretleri ve halkımızın desteği ile 1 Kasım seçimlerinde AK Parti yeniden tek başına iktidara gelecek ve büyük hizmetlerine kaldığı yerden devam edecektir” dedi.

 

“KONU VATANSA, KIRMIZI ÇİZGİ OLMAMALI”

Baran’ın ardından söz alan AK Parti Milletvekili adayı Cemil Yaman ise, 7 Haziran seçim sonrasındaki dönemde yaşanan gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin en büyük sorununun muhalefet olduğunun altını çizen Yaman, “Eğer bizim konumuz vatansa, çizgi mizgi olmaz. Hizmet için yol bellidir. Fakat bizim ülkemizin muhalefeti hizmet etmek için bile şartlar ortaya koyuyor. Böyle muhalefet olmaz. Her şeye hayır diyerek hiçbir yere varamazsınız” dedi.

 

“SİYASİ TARİHİ İYİ ÖĞRENİN”

Konuşması sırasında gençlere de önemli tavsiyelerde bulunan Yaman, “Gençlerimiz özellikle ülkemizin siyasi geçmişini iyi bilmek zorunda. Çünkü o günler ile AK Parti döneminde gelişen ve kalkınan Türkiye’nin kıyaslamasını ancak bu şekilde yapabilirsiniz. Her şey siyah ve beyaz gibi. Bizim başka ülkemiz yok. Gidecek başka yerimiz yok. Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız” dedi.

 

MAKAMLAR GEÇİCİDİR

Milletvekili adaylığı için tek bir amacının olduğunu dile getiren Yaman, sözlerine şöyle devam etti: “Makamlar gelip geçicidir. AK Parti de kişiye endeksli bir parti değildir. Dün Dilovası’nda belediye başkanıydım, bugün o koltuk başka bir kardeşimin nasibi oldu. Bizim tek derdimiz insanımıza hizmettir. AK Parti’nin bütün adayları, bütün seçilmişler ve teşkilatımızın bütün fertleri olarak sadece hizmet hedefini kendimize şiar edinmişizdir” dedi.

 

NET MESAJLAR VERDİ

Yaşanan siyasi süreçle ilgili olarak da yorumlarda bulunan Yaman, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Gençlerimiz bugün adı konulmamış bir gerilim içinde. Gençlerimizi kaybediyoruz. Geçmişi iyi öğrenin ve asla unutmayın. Deniz Gezmiş ile düşüncemiz bir değildi, ama bu genç fidana kıydılar. Yani öldürmek bir çare olmamalı. Önce din üzerinden ardından, ardından sağcılık solculuk üzerinden bölücülük yaptılar, vatan evlatlarının arasına fitne soktular. Bu vatanın binlerce gencine kıydılar, öldürdüler. Sadece başı örtülü diye gencecik kızımızı üniversite kapılarından geri çevirdiler.”

 

“AK PARTİ İKTİDAR OLACAK”

“En temel hak olan okuma özgürlüğünü elinden aldılar. Şimdi ise Türk, Kürt, Alevi Sünni diyerek başka bir bölücülük yapmaya çalışıyorlar. Fakat bu topraklarda yaşayan insanımız artık bu oyunları görüyor. Onlar bölücülük, düşmanlık dedikçe, insanımız 3 Kasım 2002’den beri barış ve kardeşlik diyor. Çünkü milletimiz biliyor ki, bu adı konulmamış savaş biterse ülkemiz kalkınacak. Kardeş ve huzur ülkemizde yeniden tesis edilecek. 1 Kasım’da oluşacak AK Parti’nin tek iktidarı ile ülkemiz yeniden kalkınmanın ve dünya barışının merkezi olacak.”



 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye STK ve Kurumlardan Ziyaretler
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’te İlk Sergi Kartepe İle Başladı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
KEDFE’de Dursun Güven Tazeledi
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi Müdürlüklerinde Devir Teslim Töreni Yapıldı
GÜNDEM
109 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: "Ülkemizin Yapı Taşları Emekçilerimizdir"
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
 "U" Dönüşü Kazası: 5 Yaralı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Körfez, Tüm Renkleriyle Güzel”
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: İşbirliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz