Kategoriler

Meydan

KÖRFEZ TEMİZLİK UYGULAMALARIYLA ÖRNEK OLUYOR

Körfez Belediyesine bağlı temizlik filosu, her mevsim bambaşka renklere bürünen Körfez’in cadde, sokak ve kaldırımlarını gece gündüz temizlemeye devam ediyor.

 Gece Gündüz Temizlik

Körfez’in yeni mahallelerine hizmet götürme sorumluluğuyla birlikte iş yoğunluğu artan Körfez Belediyesi, 151 bin nüfuslu kenti yaşanabilir kılmak için hizmetlerini geceleri de sürdürüyor. Caddeler, meydanlar, alt ve üst geçitler, refüjler, toplu ulaşım noktaları ile bu bölgelerde bulunan, kente işlevsellik ve kimlik kazandıran tüm kent mobilyalarının tanzim, temizlik ve bakımından sorumlu olan Körfez Belediyesi, gündüz saatlerinde yaya yoğunluğu nedeniyle gerçekleştiremediği hizmetleri, gece yarısından sonra yerine getiriyor.

Körfezliler Uyurken Onlar Çalışıyor

Cadde ve sokaklardan, kaldırımlara, köprülerden köprü korkuluklarına, tünellerden yaya alt geçitlerine, bariyerlerden, çöp koyma alanlarından, kadar Körfez’in dört bir tarafını 24 saat boyunca süpüren, yıkayan ve köşe bucak temizleyen çok sayıda ekipten oluşan Körfez Belediyesi’nin temizlik filosu, temizlik faaliyetlerini trafiği aksatmamak için geceleri yapıyor.

Körfezliler Güne Temiz Bir Başlangıç Yapıyor

Her gün süpürge araçları ve işçilerin eliyle yapılan rutin temizliğe rağmen özellikle araç ve yaya yoğunluğu normalin üzerinde seyreden merkezlerde biriken kirliliği ortadan kaldırmak amacıyla haftanın iki günü belirlenen ekiplerce “temizlik programı” uygulayan Temizlik İşleri Müdürlüğü, Körfezlilerin güne temiz bir başlangıç yapmalarını sağlıyorlar.

Geri Dönüşüm Çalışmaları Örnek Oluyor

Körfez Belediyesi geri dönüşüm çalışmalarında rekora koşuyor. Körfez’de geri dönüşüm seferliğini aylar öncesinden başlatan Körfez Belediyesi, kentte kapı kapı, okul okul gezerek vatandaşları ve öğrencileri bilinçlendiriyor. Kentteki ana arterlerin yanı sıra mahalle, okul ve kamu binalarına da geri dönüşüm kumbaraları bırakan Körfez Belediyesi, vatandaşa geri dönüşümün önemini anlatıyor.





Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye STK ve Kurumlardan Ziyaretler
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’te İlk Sergi Kartepe İle Başladı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KEDFE’de Dursun Güven Tazeledi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi Müdürlüklerinde Devir Teslim Töreni Yapıldı
GÜNDEM
109 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: "Ülkemizin Yapı Taşları Emekçilerimizdir"
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
 "U" Dönüşü Kazası: 5 Yaralı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Körfez, Tüm Renkleriyle Güzel”
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: İşbirliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz