Kategoriler

Meydan

ÜZÜLMEZ, ÖZEL KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI

Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde rehabilite edilen engelli bireylerden bir heyet Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

 Kartepe Belediye Başkanı olduğu günden beri ilçedeki rehabilite merkezlerini de ihmal etmeyen Başkan Hüseyin Üzülmez, kurumda rehabilite edilen engelli vatandaşlarla da bir gönül bağı kurdu. Bu gönül birlikteliğinin en güzel örneklerinden birini de Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan grup ziyareti ile gösterdi.

Kurum Müdürü Mehmet Kars ile Suadiye Sosyal Hizmetler Spor Kulübü Dernek Başkanı İlknur Bektaş’ın nezaretinde engelli öğrenciler başkanı makamında ziyaret etti. Özel durumlarına karşı eğitimlerini aksatmayan ve açık lisede okuyan 3 öğrenci, okullarında elde ettikleri başarılarını başkanla paylaştılar.

Heyet, Başkan Üzülmez’e kuruluşlarındaki arkadaşları ile uğraş atölyelerinde yaptıkları özel hediyelerini de takdim ettiler. Başarılı öğrenciler makamda başkana mini bir konserde verdiler. Kurum müdürü Kars da, “Başkanım kurumumuza gerçekleştirdiğiniz ziyaretlerinizde kurduğunuz iletişim engellileri çok mutlu ediyor. Sizi yanlarında görmek onlara çok iyi geliyor” dedi.

Engellilere yönelik çalışmaları ve kuruluşları için sağladığı hizmetlere de teşekkür eden Kars, “Sosyal projelerimize verdiğiniz destekle engellilerimizin moral ve motivasyonunu yükseltiyorsunuz.  Bizlere verdiğiniz değer için çok teşekkür ederim” dedi. Kars, okullarında dereceye giren öğrencilerin heyecanlarını başkanla paylaşmak istediklerini bu nedenle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Ziyaretten memnuniyet duyan Başkan Üzülmez de özel konuklarını kitapla ödüllendirdi. Başkan Üzülmez, “Engelli çocuklarımız hepinizin birer evladıdır. Bu düşünce ile her zaman sizlerin yanında olmaya çalışacağım. Toplumsal duyarlılığın oluşturulması adına yerel yönetimler olarak engelli kuruluşlarıyla, derneklerle birlikte el ele gönül gönüle vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu