Kategoriler

Meydan

KARTEPE DOĞA SPORLARI TURİZM ÇALIŞTAYINA TİTİZLİKLE HAZIRLANIYOR

27-28 Nisan tarihleri arasında Kartepe Park Otel’de yapılacak Doğa Sporları Turizm Çalıştayı ile ilgili hazırlıklar yoğun şekilde sürüyor.

 Kartepe’ye değer katan çalışmalar içerisinde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçenin coğrafi yapısının avantajlarını da en etkili şekilde kullanmayı hedefliyor. Mevcut doğal yapısı ile pek çok spor branşının yapılabildiği Kartepe’de Dağ ve Göl Spor Turizmini canlandırmak adına 27-28 Nisan tarihleri arasında Kartepe Park Otel’de “Kartepe Belediyesi Doğa Sporları Turizm Çalıştayı” düzenlenecek.

Kartepe Belediyesi öncülüğünde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi, Turizm İl Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Kocaeli Genel Müdürlüğü, Federasyon Temsilcileri ve Federasyon İl Temsilcileri, dernekler, acenteler, bölgedeki ünlü spor adamları, yerel ve ulusal basın mensupları ve yazarların katılımı ile düzenlenecek çalıştayın hazırlıkları ile ilgili değerlendirme toplantıları da aralıksız sürüyor.

Çalıştay hazırlıklarının gözden geçirildiği değerlendirme toplantısı için Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Ay, Spor Birimi Sorumlusu Hacı Ağdaş, Belediye Başkan Danışmanı ve Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Levent Atalı KOÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda biraraya geldi.

Toplantıda, ilçedeki dağ ve göl spor turizminin canlandırılması adına düzenlenecek çalıştayın verimli geçmesi için yapılacak çalışmalar ve sunumlar değerlendirildi. Başkan Üzülmez’in hassasiyet gösterdiği programın kusursuz geçmesi adına çalıştaya sayılı günler kala belediye yetkilileri hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
34 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor