Kategoriler

Meydan

ÜZÜLMEZ, EMEKEVLER’İN GELENEKSEL MEVLÜDÜNDE

ÜZÜLMEZ, EMEKEVLER’İN GELENEKSEL MEVLÜDÜNDE

 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Emekevler Mahallesi’nde bu yıl altıncı kez düzenlenen “Sevgi, kaynaşma ve geçmişlerimizi anma” gününde mahalle sakinlerini yalnız bırakmadı. İlçe Müftüsü ve bölge imam hatiplerinin okuduğu kuran, mevlüt ve ilahilerle manevi duygu yüklü etkinliğe mahalle sakinleri de yoğun ilgi gösterdi.

 

Kartepe Emekevler Mahalle Muhtarlığı ile Emekevler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi tarafından düzenlenen “Sevgi, kaynaşma ve geçmişlerimizi anma” günü bu yıl altıncı kez düzenlendi.

 

Muhtar Mevlüt İnan ve Dernek Başkanı İsmail İnan’ın girişimleri, bölge esnafı ve gönül dostlarının katkıları ile Emekevler Camii’nde düzenlen etkinliğe Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri, mahalle sakinlerinden oluşan yaklaşık 1500 kişi katıldı.

 

Emekevlerden Üzülmez’e Teşekkür

Emekevler Mahallesi’ndeki “Sevgi, kaynaşma ve geçmişlerimizi anma günü” adlı programın açılışında konuşan Muhtar İnan, “Geçmişlerimizi rahmetle ve minnet ile andığımız, birlik ve beraberliğin yaşatıldığı bu programa katılımları ve katkıları ile destek veren başta Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

 

Kartepe Müftülüğü imam hatiplerinin de Kur’an-ı Kerim tilaveti, mevlüt ve ilahilerle manevi duygu yüklediği programda günün anlam ve önemine değinen Müftü Nurgün, duayı da yaptırdı. Konuklara çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte mahalle sakinleri ile hasbihal eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, örnek teşkil eden bu organizasyonu tertipleyenleri kutlarken katılımcılara da gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER