Kategoriler

Meydan

MUSTAFA EFE: TÜPRAŞ’TAN İLİMTEPE’YE OKUL İSTEDİK

Körfez Ticaret Odası Mart ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantı da faaliyetleri anlatan Oda Başkanı Mustafa Efe, Tüpraş’ı ziyaretleri sırasında İlimtepe’ye bir okul yaptırmalarını istediklerini ve bu düşünceye sıcak bakıldığını söyledi.

 Meclis toplantısında odanın faaliyetlerini anlatan Mustafa Efe, Mart ayı içinde 25 ziyaret ve etkinlik gerçekleştiğini söyledi. Faaliyetleri tek tek anlatan Mustafa Efe, İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri belgesi ve 10002 Müşteri şikayetleri Yönetim Belgesinin alındığını söyledi. Mustafa Efe, yapılan ziyaretler sırasında Tüpraş’a da başsağlığı için gidildiğini ifade ederek, ‘’Ziyaret sırasında İlimtepe’ye, rahmetli Mustafa Koç adına bir Sağlık Meslek Lisesi ve ya Meslek Lisesi yaptırılmasının hoş olacağını söyledik. Bu önerimiz sıcak karşılandı, İnşallah kabul edilirse Tüpraş güzel bir okulu İlimtepe’ye kazandıracaktır’’ dedi.

Toplantıda dikkati çeken bir diğer konu ise şirket faaliyetleri raporu okunurken, Mart ayında 6 şirketin kapanış dilekçesi verdiği, 16 yeni şirketin ise açılış dilekçesi vererek, odaya kaydını yaptırdığı belirtildi. Bu yeni şirketlerle odanın üye sayısı Mart ayında 2 bin 280 oldu.

Veli Yıldız istifa etti

KTO’nun Oda Yönetiminde ve Oda Meclis’inde yer alan işadamı Veli Yıldız, özel gerekçeleri nedeniyle bu görevlerinden istifa etti. Yapılan Yönetim Kururlu toplantısında istifa dilekçesi kabul edildi.

Bu istifa ile boşalan Oda Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Mehmet Gümüş gelirken, otomotiv komitesinde başkan olan Mehmet Bozkurt’ta Oda Meclis Üyeliğine geldi. 


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Belediye Kaçak Diye Mühürledi, Seçim Ofisi Oldu
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE DEV OPERASYON: ASFALT SİLİNDİRİNDE 102 KİLO METAMFETAMİN BULUNDU
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Bakımevi ile Kocaeli’yi Kucaklıyor
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Dip Çamuru Projesinde Geleceklerini Gördüler
GÜNDEM
67 Kez Görüntülendi.
Ağaçlar Yeni Yerlerinde Hayat Bulacak
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Manav Kültürü Dernekleri Federasyonu: “Kayıp” Değil, Yüzyıllardır Yaşayan Bir Kültürümüz Var
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Etkinlikte Gönüllerince Eğlendiler
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“Büyükşehir’in Çalışmalarıyla Körfez Nefes Alıyor”
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Vatman Olmak İsteyen Kadınlara Kapımız Açık
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Gölcük Riskli Yapılardan Arındırılıyor