Kategoriler

Meydan

BULUT: CHP BİLDİĞİMİZ GİBİ

Meclis toplantısında eleştirileri yanıtlayan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “CHP Grubu, bizim projemiz olan Kent Meydanı’nda basın açıklaması yapıyor ama bir çivi dahi çakmadığımızı söylüyor. Saygıyla karşılıyorum. Demek ki onların siyaset tarzı böyle” dedi

 “Muhalefet sabırsızlanıyor”

Derince Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yönetirken, katiplikleri İbrahim Eren ve Abdullah Yalçınkaya yaptı. 12 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında gündeme alınan maddeler kabul edildi. Toplantıda CHP Grubu’nun eleştirilerine cevap veren Başkan Bulut, “Projelerimizi muhalefet bizden çok takip ediyor. Hatta ne zaman yapılacak diye sabırsızlanıyor, dua ediyorlar. Biz çalışmalarımıza mühendis mantığıyla yaklaşıyoruz. Bundan dolayı süreye çok fazla takılmadan birkaç yıl proje üzerinde çalışır çok kısa bir süre içerisinde de çalışmamızı halkımızın hizmetine sunarız” dedi.

 

“Açıklamayı Kent Meydanı’nda yapıyorlar”

Geçtiğimiz günlerde CHP Grubu’nun kendi projesi olan Kent Meydanı’nda basın açıklaması yaptığını belirten Başkan Bulut, “Biz ağzımızla kuş tutsak dahi CHP Grubu yine şerhim var diyecek, hayır diyecek. Bir çivi çakmadığımızı söyleyerek basın açıklaması yapıyorlar ama açıklamayı bizim projemiz olan Kent Meydanı’nda yaptıklarının farkında değiller. Yani CHP bildiğimiz gibi. Saygıyla karşılıyorum. Demek ki onların da siyaset tarzı böyle” şeklinde konuştu. Konuşmalar sonrasında meclis katipleri, başkan vekilleri, encümen ve komisyon üyelerinin seçimi gerçekleşti.

 

Komisyon üyeleri seçildi

Başkan vekilliğine İbrahim Yıldız ve Abdullah Yalçınkaya seçilirken encümen üyelik görevine Mehmet Ali Karaaslan, Fahrettin Karakoyun ve Hamza Macit, meclis katipleri üyeliklerine de Ayşe Mamat ve Fatma Akarsu seçildi. Komisyon üyelerinin de belirlendiği mecliste İmar Komisyonu üyeliklerine Ayşe Mamat, Fatma Akarsu, Talip Yeşilyurt, Şevket Öktem, Salim Sayar seçilirken, Plan Bütçe Komisyonu’na İbrahim Yıldız, İbrahim Eren, Nurhan Baytak, Ali Kocatürk,Ali İhsan Altın seçildi. Bunun yanında Çeşitli İşler Komisyonu’na Hüseyin Demirelli, Nevzat Daşdemir, Muhsin Tüfekçi, Mustafa Çalık, Yasin Özecik, Çevre ve Sağlık Komisyonu’na Nurettin Işık, Mustafa Yıldız, Adnan Balcı, Erol Mengünoğul, Abdurrahman Kaya, Eğitim, Kültür ve Gençlik Spor Komisyonu’na Ahmet Güntepe, Talip Yeşilyurt, Mustafa Yıldız, Bekir Dursun, Hakan Karakaş, Marmara Belediyeler Birliği üyeliklerine İbrahim Yıldız ve Abdullah Yalçınkaya seçildi. Meclise sunulan Derince Belediyesi Yıllık Faaliyet Raporu ise CHP ve MHP’nin “hayır”, AK Parti’nin “evet” oylarıyla meclisten geçti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor