Kategoriler

Meydan

Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu

Türkiye Yüzme Federasyonu Açık Su Yüzme Yaz Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atan Kartepe Belediyespor Yüzme Takımı, iki sporcusunu milli takıma göndererek Kartepe’ye çifte gurur yaşattı.

Kartepe’ye Çifte Gurur

12 yaş kategorisinde mücadele eden Nil Zülal Kardil, 2 kilometrelik yarışta Türkiye derecesi yaparak Milli Takıma seçildi. Kardil, gösterdiği üstün performansla izleyenlerin takdirini topladı.

Bir diğer başarı ise 11 yaş kızlar kategorisinden geldi. Elmira Özgür, 1 kilometrelik yarışta Türkiye derecesi yaparak Kartepe’den Milli Takıma seçilen ikinci sporcu oldu. Elmira'nın başarısıyla birlikte Kartepe Belediyespor, şampiyonada iki sporcusunu birden Milli Takım’a kazandırarak tarihi bir başarıya imza attı.

Antrenörlerden ve Yönetimden Gurur Dolu Açıklama

Kartepe Belediyespor antrenörleri ve yönetimi, sporcuların planlı ve disiplinli çalışmalarının meyvesini aldığını vurgulayarak, “Kartepe’mizden Yüzme Milli Takımı’na sporcu çıkmasının gururunu yaşıyoruz. Bu daha başlangıç. İnanıyoruz ki önümüzdeki süreçte Milli Takım’a birçok sporcu daha kazandıracağız,” ifadelerini kullandı.

Ayrıca yetkililer, 26-28 Eylül tarihleri arasında Yunanistan’ın Keramoti kentinde düzenlenecek olan Greece Open Water Swimming Championships’te Türkiye’yi ve Kartepe’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

Genç Sporculardan Umut Veren Performans

Şampiyonaya ilk kez katılan Kartepe Belediyespor’un diğer sporcuları da büyük bir azimle mücadele etti. Zeynep Ecem Mucuk, Aybüke Aydoğdu, Alperen Eymen Akduman, Tarık Noah Çelik, Melikşah Ata Tekbaş, Barış Mucuk, Kerem Şen, Berke Kobya ve Azra Sağlam, yarışları başarıyla tamamlayarak geleceğe dair umut verdi.

Teşekkür Başkan Kocaman’a

Sporcular ve antrenörler, kendilerine her zaman destek olan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a teşekkür ederek, bu başarının arkasındaki en büyük destekçilerden biri olduğunu ifade ettiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Çıkan Orman Yangını Büyüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin En Büyük Çimento Markası Zirvedeki Yerini Koruyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Körfezli Hacılarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yaz Tatiline At Üstünde ‘Merhaba’ Dediler
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Bu Meydanda Atıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Gölcük Meslek Yüksekokulu'ndan Erasmus Başarısı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Yol Çizgileri İle Ulaşım Güvenli Hale Geliyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Dilovası Belediyesi Temmuz Meclis Toplantısı Yapıldı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kartepe Yaz Spor Okulları Sezonu Açıyor