Kategoriler

Meydan

KO-MEK İLE HALK EĞİTİM EL ELE

2005 yılından bu yana tüm kurs ve kursiyer işlemlerini birlikte yürüten KO-MEK ve Halk Eğitim merkezi müdürleri bir araya gelerek işleyiş hakkında fikir alışverişinde bulundu

 2005 yılından bu yana tüm kurs ve kursiyer işlemlerini birlikte yürüten KO-MEK ve Halk Eğitim merkezleri müdürleri bir araya gelerek işleyişte yaşanan aksaklıkları ve bu iş birliğini daha ileriye nasıl götüre biliriz gibi konuları konuşmak için kahvaltıda bir araya geldi. 12 ilçe halk eğitim müdürünün katıldığı toplantıya Kocaeli Milli Eğitim Şube Müdürü Ferhat Dilek, KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan ve birim sorumluları katıldı.

 

 

İŞ BİRLİĞİ DAHA DA GÜÇLENECEK

Toplantıda konuşan, Dilek, “Birbirimiz daha yakından tanıyıp sorunları sıkıntıları daha yakından birinci ağızdan dinlemek için bu toplantıyı düzenledik, buradan çıkacak olan kararlar ile işleyişimiz daha da verimli hale gelecektir” dedi. Daha sonra konuşan KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan, “Halk eğitim müdürlükleri ve KO-MEK bir aile olarak yıllardır birlikte uyumlu bir şekilde işlerimizi yürütüyoruz biz KO-MEK olarak kendimizi görmek ve aksayan noktaları sizden dinleyerek düzeltmek için bir araya geldik”. 12 ilçede hizmet veriyoruz ve her zaman halk eğitimler ile işbirliği yaparak çalışmalarımıza devam ediyoruz sizin söyledikleriniz bizim için çok önemli” dedi. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından çekilen toplu fotoğrafla toplantı son buldu.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
35 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu