Kategoriler

Meydan

KÖKEN; KANDIRA TARİHİ BİR GÜNÜ YAŞIYOR

KÖKEN; KANDIRA TARİHİ BİR GÜNÜ YAŞIYOR

 Kandıra’mızda yapılacak en güzel ve hayırlı işlerin başında bir üniversite yerleşkesi kurabilmek olduğunu düşünüyoruz diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Cansever ailesinin yardımseverliği ve yüce gönüllülüğü ile birlikte Kandıra’da tarihi bir gün yaşandığını ifade etti.

 

Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi'in katıldığı tapu devrinde hayırseverliklerinden dolayı Cansever ailesine teşekkür ediyoruz diyen Başkan Köken eğitime yapılan her destek ülkemizin ve ilçemizin kalkınmasında yapılacak en büyük yatırımlardandır dedi.

Orhan Mahallesindeki 30 dönümlük arsalarını  Kocaeli Üniversitesi’ne bağışlayan  Rahmiye Cansever, Volkan Cansever, Cansu Duran, Fatma Özdayıoğlu, Fiknat Akpir'in eğitime verdikleri destekten dolayı mutlu olduklarını belirttiler.

Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ercüment Çiftçi ise  her şeyi devletten beklemenin yanlış olduğunu ve hayırsever vatandaşlara çok büyük sorumluluk düştüğünü belirterek eğitim için atılan bu adımın hayırlı olmasını diledi.

 

“Kandıra’da Dört Yıllık Fakülte Kurulacak”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in gençler geleceğimizdir diyerek çıktığı hizmet yolculuğunda, verdiği emekler meyvelerini veriyor. Uzun yıllardan bu yana kuruldu kurulacak denilen üniversite kampüsü Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve Volkan Cansever'in ısrarlı takipleri sonucu Cansever ailesinin tapudan devir yapması ile hayalden gerçeğe dönmüş oldu.

Kandıra Orhan Mahallesi Ahmatlı Mevkiinde 3 yıl içinde kurulacak olan 4 yıllık eğitimin verileceği Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun daha sonra fakülteye çevrilmesi ve  4 bin öğrenci kapasitesi olması planlanıyor.

 

Yapılacak olan yerleşkeye hayırsever ailenin fertlerinin isimlerinin verileceğini de belirten Başkan Köken, Kandıra halkı adına tüm aile fertlerine teşekkürlerini sundu. Yeşil cennet Kandıra’nın sanayi şehri olmasından çok eğitim alanlarında öne çıkan başarılı gençlerin yetişmesinde öncü olan bir ilçe olmasını dilediklerini sözlerine ekleyen Başkan Köken, çalışmaların süreceğini belirtti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye STK ve Kurumlardan Ziyaretler
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’te İlk Sergi Kartepe İle Başladı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KEDFE’de Dursun Güven Tazeledi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi Müdürlüklerinde Devir Teslim Töreni Yapıldı
GÜNDEM
109 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: "Ülkemizin Yapı Taşları Emekçilerimizdir"
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
 "U" Dönüşü Kazası: 5 Yaralı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Körfez, Tüm Renkleriyle Güzel”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: İşbirliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz