Kategoriler

Meydan

KAZ GECESİNDE 1500 KİŞİ BİR ARAYA GELDİ

Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı tarafından düzenlenen Kaz Gecesi’nde protokol ve davetliler Necmettin Erbakan Kültür Merkezi Düğün Salonu’nu doldurdu. Kalabalık salonu doldururken, siyasi partilerin de bir araya gelmesi ve geceye ilgi göstermesi sevindirici oldu.

Vakıf tarafından düzenlenen geceye Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Fatma Kaplan Hürriyet, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri, oda başkanları, daire müdürleri, muhtarlar, iş adamları, sanayiciler, esnaflar, sanatçılar ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda; Kur-an'ı Kerim tilavetinde de bulunuldu.

Daha sonra programın açılış konuşmasını; Vakıf Başkanı Mehmet Irak gerçekleştirdi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Mehmet Irak, bu güne kadar vakıf olarak Türkiye'de ilkleri yaptıklarını vurguladı. Irak, kendisini bu günlere getiren hayallerinin olduğun u da belirttiği konuşmasında, yaptıkları hizmetlerle herkese güzel örnek oluşturduklarını belirten Irak, tarih, tarih yazanlarla yaşanabileceğini söyledi. Programda; programa katkı sağlayan, destek veren, Vakfın etkinliklerine katkı sağlayan kişi ve kurumlara da plaket takdimi yapıldı.

Protokol konuşmaların yapıldığı etkinlikte; halk ozanları milli ve manevi değerleri içeren türküleri konuklar için seslendirdi. Programın adına uygun olarak, programa katılan konuklara kaz eti ve pilav ikramında bulunuldu. Programa gösterilen yoğun ilgi, vakıf yöneticilerini bir hayli memnun etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Otobüs Şoförü Herkesle Kavga Edince Yolcular Ayaklandı
GÜNDEM
MHP’li Bekiroğlu’ndan Cihan Hocaya Ziyaret
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
MHP’li Demirbaş’tan Bir Ziyaret De Erdemiş’e
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT: “BAŞARIMIZIN TEMELİNDE TEŞKİLATLARIMIZ VAR”
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer İşçi Ve Emekçilerin Gününü Kutladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
MHP’li Demirbaş Önal’a Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Koroları Baharı Şarkı Ve Türkülerle Karşılayacak
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Atık Camlar Yeniden Ekonomiye Kazandırılıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
KTO’da Deprem Destekçilerine Teşekkür Programı Ve Meclis Bir Arada Yapıldı
GÜNDEM
80 Kez Görüntülendi.
Atletizm de Körfez Adına Büyük Başarıları