Kategoriler

Meydan

BAŞKAN SÖĞÜT; "MİRAÇ KANDİLİ TÜM İNSANLIĞA HUZUR VE BARIŞ GETİRSİN"

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Söğüt, “Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İslam tarihinin en anlamlı gecelerinden biri olan ve Peygamber Efendimizin Allah’ın huzuruna yükseldiği gece olan Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, bu mübarek gecede yapılacak duaların, başta ülkemizde olmak üzere tüm dünyada refahın artmasına, bütün insanlığın selametine, iyiliğin, kardeşliğin, paylaşımın ve merhametin artmasına vesile olmasını temenni etti.

YENİDEN YEŞERECEKTİR

“Miraç Kandili, Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in mukaddes ve manevi yolculuğunu ifade etmekte, biz müminler için de arınma ve tertemiz olarak Allah’a yönelme anlamına gelmektedir” diyen Başkan Şener Söğüt, “Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik ve birlikteliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz.

HUZUR VE BARIŞ GETİRSİN

Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimizin kandillerini tebrik ediyor, bu güzel ülkemize, bütün insanlığa huzur, barış, kardeşlik, birlik ve dirlik getirmesini Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
“Ekranı Yasaklamayalım, Dengeli Kullanalım”
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Ulaşıma Nefes Aldırıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Darıca Yardım Ekibi Derneği’nden Vali İlhami Aktaş’a Ziyaret
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
AK Parti Körfez’de Gönül Seferberliği
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Yeni Yıl Hediyeleri DER-MEK’ten
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
OYAK Çimento’ya Platin Global 100’den “Etki Ekonomisi” Ödülü
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Anne Şehir’le 1 Yılda 40 Kilo Verdi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KAF Genel Kurulu'nu Yaptı
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Mevlana Haftası, Şeb-i Arus Programıyla Taçlandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’le Bir Lavanta, Bir Umut