Kategoriler

Meydan

Yeni Yıl Hediyeleri DER-MEK’ten

  Derince Belediyesi, kadın emeğini desteklemek ve yeni yıla anlam katmak için üç gün boyunca Kadın El Emeği Ürünleri Satış Stantları kuracak

EL EMEĞİ ÜRÜNLER YER ALACAK

Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nda (DER-MEK) eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı birbirinden güzel ürünler yeni yıl öncesi satışa sunuluyor. Derince Belediyesi’nin kadın emeğini desteklemek ve yeni yıla anlam katmak için yılbaşı öncesinde düzenleyeceği Kadın El Emeği Ürünleri Satış Stantları, Çenedağ Mahallesi, Şehit Nedim Küçük Sokak (Derince Belediyesi Merkez Binası Arka Sokağı) adresi üzerinde kurulacak.

 

ÜÇ GÜN BOYUNCA AÇIK OLACAK

24 Aralık Çarşamba, 25 Aralık Perşembe ve 26 Aralık Cuma günleri 11.00 – 18.00 saatleri arasında açık olacak stantlarda el emeği göz nuru ürünlerden, yılbaşı hediyeliklerine kadar birçok ürün satışa sunulacak. DER-MEK kursiyerlerinin hazırladığı birbirinden güzel ürünlerin yer alacağı stantlar, yeni yıl öncesi sevdiklerine hediye almak ve alışveriş yapmak isteyen ilçe sakinleri için çok güzel fırsatlar sunacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
“Ekranı Yasaklamayalım, Dengeli Kullanalım”
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Ulaşıma Nefes Aldırıyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Darıca Yardım Ekibi Derneği’nden Vali İlhami Aktaş’a Ziyaret
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
AK Parti Körfez’de Gönül Seferberliği
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yeni Yıl Hediyeleri DER-MEK’ten
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
OYAK Çimento’ya Platin Global 100’den “Etki Ekonomisi” Ödülü
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Anne Şehir’le 1 Yılda 40 Kilo Verdi
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
KAF Genel Kurulu'nu Yaptı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Mevlana Haftası, Şeb-i Arus Programıyla Taçlandı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’le Bir Lavanta, Bir Umut