Kategoriler

Meydan

ŞEKER: 2023 HEDEFİMİZE BİRLİKTE YÜRÜYORUZ

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İlçe Başkanı Koray Merdan öncülüğünde gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı

Yönetim Kurulu Toplantısı

AK Parti Derince İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği 6. İlçe Kongresi’nin ardından Koray Merdan başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da ilçe teşkilatına hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Koray Merdan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldılar. Merdan ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar dileyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Yeni ilçe yönetimimize hayırlı bir dönem diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.

Hayırlı Olsun Ziyaretleri

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de Koray Merdan başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileyerek “Ülke olarak 2023 hedefimize doğru birlikte yürürken teşkilatlarımıza büyük sorumluluklar düşüyor. Ben hepinizin üzerinize düşen görevleri layıkıyla yapacağınıza inanıyorum. Rabbim mahçup etmesin inşallah” dedi. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan da ziyaretleri için Milletvekili Şeker ve Başkan Aygün’e teşekkür ederek Derince’ye hizmet noktasında el birliğiyle çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca gün içerisinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Kökturk, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Demir ve Halil Güngör Dokuzlar da teşkilatı ziyaret ederek Merdan ve ekibine başarılar diledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
140 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi