Kategoriler

Meydan

EYDEM’de Doğum Günü Mutluluğu

Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde gerçekleşen toplu doğum günü kutlamasında özel öğrencilerin mutluluğuna ortak olan Başkan Aygün, EYDEM’in büyük bir aile olduğunu ifade etti

EYDEM BÜYÜK BİR AİLE

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün özel önem verdiği Engelsiz Yaşama Destek Merkezi yaptığı faaliyetlerle örnek gösteriliyor. İlçede yaşayan özel gereksinimli bireylere hizmet veren Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde (EYDEM) 2022-2023 Eğitim-Öğretim dönemi sürerken bu kez kurum bünyesinde toplu doğum günü kutlaması yapıldı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün de katılımıyla gerçekleşen doğum günü kutlamalarında EYDEM öğrencileri Şener Doğan, Merve Kaleli, Ferhat Karakaya, Emine Deniz, Adil Doğan, Ceren Yiğit, Abdulkadir Acar, Kadir Engin Bayraktar, Mustafa Elmuhammed ve İlknur Demir yeni yaşlarına girmenin mutluluğunu yaşadı.

EL SANATLARI KURSU DA VAR

Kursiyerlere çeşitli hediyeler takdim eden ve onlarla birlikte doğum günü pastalarını kesen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nin çok büyük bir aile olduğunu ifade ederek “Özel çocuklarımız bizlere Allah'ın emaneti. Onların mutluluğu ve ailelerinin geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. EYDEM’e gerçekleştirdiği ziyaret esnasında yetişkinlere yönelik olarak devam eden el sanatları kursunu da ziyaret ederek ailelerle sohbet eden Başkan Aygün, “Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'miz bünyesinde özel öğrencilerimize sosyal beceri kursları verirken özel bireylerimizin aileleri ve yetişkin vatandaşlarımız için de el sanatları kurslarımız devam ediyor” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye STK ve Kurumlardan Ziyaretler
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’te İlk Sergi Kartepe İle Başladı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
KEDFE’de Dursun Güven Tazeledi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi Müdürlüklerinde Devir Teslim Töreni Yapıldı
GÜNDEM
110 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: "Ülkemizin Yapı Taşları Emekçilerimizdir"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
 "U" Dönüşü Kazası: 5 Yaralı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Körfez, Tüm Renkleriyle Güzel”
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: İşbirliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz