Kategoriler

Meydan

Emirşah Torun, Körfez Aday Adaylığı İçin İstifa Edecek

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Körfez Belediye Başkan aday adaylığı için görevinden 1 Aralık tarihine kadar istifa edecek. Torun’un istifa sonrasında CHP. Körfez Belediye Başkan aday adaylığına başvuru yapması bekleniyor.

TORUN GÖREVİNDEN İSTİFA EDECEK
YSK yayınlandığı genelgeye göre 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde aday olabilmek için kamu görevlilerinin 1 Aralık Cuma günü saat 17.00'ye kadar görevlerinden ayrılma isteğinde bulunmaları gerektiğini bildirdi. Cumhuriyet Halk Partisi’nden Körfez Belediye Başkan aday adayı olması beklenen İzmit Belediye Başkan Yardımcısı  Emirşah Torun da bu genelgeye göre en geç 1 Aralık’ta istifa edecek.

UZMAN EĞİTİMCİ

ASLEN AĞRILI KÖRFEZ İLÇEDE ÇOK SEVİLİYOR GENİŞ BİR ÇEVREYE SAHİP

Derince ilçe Nufus Müdürü Suat Demir ve Körfez Agrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan'ında yakın arkadaşı olan Torun, Aslen Ağrı Tutaklı. Torun Gazi Üniversitesi Tarih Bölümünden 1995 yılında mezun oldu.2005 yılına kadar öğretmen olarak görev yapan Torun’un yöneticilik hayatı 2005 yıllarında İzmit MATL Lisesinde başladı. Torun 2013-2015 Muammer Dereli Fen Lisesi, 2015-2017 yıllarında Gazi Anadolu Lisesinde müdür yardımcılığı yaptı. 2017 yılında Tevfik Seno Arda Anadolu Lisesi müdürlüğüne atanan Emirşah Torun 19 Mart tarihinde milli eğitim ile ilişiğini keserek İzmit Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başladı. Torun bu görevini başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Sempatik ve güleryüzlü bir kişiliğe sahip olan Torun Körfez ilçede de çok seviliyor. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
  Genel Sekreter Baraçlı’dan Projelere Sıkı Takip
GÜNDEM
Başkan Gökçe: Annelerimiz Fedakarlığın Sembolüdür
GÜNDEM
Bakan Kacır: "2030'a Kadar Seviye 3 Yerli Otonom Aracın Ülkemizde Üretilmesini Hedefliyoruz"
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
2.000 ileti dizisinden 1. Çolakoğlu Metalurji’den 80. Yıla Özel Bilgi ve Kültür Yarışması
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
14 Yılla Aranıyordu, 1,5 Kilo Uyuşturucu İle Yakalandı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Kaçak Bungalovlar Yıkıldı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
  Kocaeli’nin Güçlü Sesi; 153 Çağrı Merkezi
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyesi’nde Kalp Sağlığı Semineri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Kandıra Belediyesi'nde İmzalanan Toplu İş Sözleşmesi İşçilerin Yüzünü Güldürdü
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez Ticaret Odası’nda Devlet Teşvikleri Anlatılacak