Kategoriler

Meydan

Başkan Aygün Canlarla Buluştu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi’ne gerçekleştirdiği ziyarette canlarla buluşarak, hizmete sunduğu ve yapımını planladığı projeleri paylaştı

ESER VE PROJELERİNİ PAYLAŞTI

İstişare kültürüne verdiği önem doğrultusunda ilçe genelinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Çenedağ Mahallesi’nde yer alan Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi’ne konuk oldu. Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi Başkanı Gürsel Önder’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa katılım yoğun olurken, Başkan Aygün, sinevizyon eşliğinde gerçekleşen sunumda dört buçuk yıllık süreçte ilçe genelinde hizmete sunduğu ve önümüzdeki süreçte yapımı planlanan eser ve projelerini paylaştı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi Başkanı Gürsel Önder ve programa katılanlara teşekkür eden Başkan Aygün, “31 Mart 2019 yılında başladığımız hizmet sürecinde seçim beyannamemizde 41 proje vaat etmemize rağmen, bugüne dek 50 projemizi tamamlayarak halkımızın kullanımına sunduk. Vaatlerimiz dışında 9 projemiz halen devam etmekte olup, planladığımız 15 projeyi de tamamlayarak Derince’mize kazandıracağız. Bu vesileyle programa katılan hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
  Kocaeli’nin Güçlü Sesi; 153 Çağrı Merkezi
GÜNDEM
Kartepe Belediyesi’nde Kalp Sağlığı Semineri
GÜNDEM
Kandıra Belediyesi'nde İmzalanan Toplu İş Sözleşmesi İşçilerin Yüzünü Güldürdü
GÜNDEM
Körfez Ticaret Odası’nda Devlet Teşvikleri Anlatılacak
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hat 51 ve 53’te Geçici Güzergah Değişikliği
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hobi Olarak Başladı, Meslek Sahibi Oldu
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Kandıra Köylerinde Tarla ve Bahçelere Kolay Ulaşılacak
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kirazdere’ye 2 Yılda 16 Bin Alabalık Salındı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Dilovası’nda Kitap Seferberliği: En Çok Dilovası Okuyor!
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: ÜRETEN DEVLETLER AYAKTA KALACAK