Kategoriler

Meydan

​​​​​​​Taşköprü Kültür Evi Yükseliyor

Körfez’de Taşköprü kültürünün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için hayata geçirilen Taşköprü Kültür Evi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kültürel değer ve geleneklere önem veren Körfez Belediyesi, Taşköprü kültürünün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak amacıyla başlattığı “Kültür Evi” projesine tüm hızıyla devam ediyor. Başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şener Söğüt; “Taşköprü geleneğini gelecek nesillere miras bırakacağız” dedi.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Söğüt, gelinen noktayla ilgili de bilgi aldı. Bakan Söğüt, proje içerisinde yöresel dizayn salonu, örnek Taşköprü ev modeli, sergi alanı ve kurs alanının da yer alacağını belirtti.

GELECEK NESİLLERE AKTARACAĞIZ

Başkan Söğüt, “Taşköprülülerimizin, manavlarımızın geleneklerini gelecek nesillerimize aktarmak amacıyla projeyi başlattık. Çalışmalar hızla devam ediyor. Kaba inşaat bitti sayılır. Asırlık tarihe sahip olan Taşköprü kültürümüze sahip çıkacağız ve nesiller boyu sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları’ndan Mahalle Başkanlarına Teşekkür
GÜNDEM
37 Kez Görüntülendi.
MHP Körfez İlçe Teşkilatı Sahada: Körfez Karış Karış Geziliyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nden Yeni Uygulama
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Regaip Kandili’ne Özel İlham Veren Kadınlar Buluşması
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kandil Gecesinde Derinceliler Dualarda Buluştu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Saygınlar Kulübü’nün ‘Tarım’ Keyfi
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kandıra Erikli Beyceğiz’e 3 Kilometrelik Yol
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kandilin Manevi Lezzeti Vatandaşla Buluşturuldu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Köprü Altında Akıllara Durgunluk Veren Görüntüler
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: “Akademi Liselerde Gençlerimizi Geleceğe Hazırlıyoruz”