Kategoriler

Meydan

Başkan Sezer Şehit Ve Gazi Aileleri İle İftard Sofrasında Bir Araya Geldi

Gölcük Belediyesi, Ramazan'ın manevi atmosferinde şehit ve gazi ailelerini bir araya getiren özel bir iftar programı düzenledi.

Gölcük Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110. yıl dönümünde şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi. Kavaklı Kongre Sarayı’nda düzenlenen iftar programına şehir ve gazi aileleri yoğun ilgi gösterdi. Programa Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yücel Korkut, İlçe Jandarma Üst. Teğmen Mahir Sarıdağ, siyasi parti ve STK temsilcileri ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

 

EN DEĞERLİ EMANETLERİMİZSİNİZ

Tüm davetlileri masalarında ziyaret ederek sohbet eden Başkan Sezer, katılım sağlayan şehit ve gazi ailelerine teşekkür etti. Programda söz alan Başkan Sezer, “Şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan değerli ailelerimizle aynı sofrayı paylaşmak bizler için apayrı bir mutluluk. Sizler bize emanet edilen en değerli değerlerimizsiniz. Her zaman yanınızdayız, kapımız ve gönlümüz sonuna kadar açık” dedi.

 

AİLELERDEN BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR

Şehit ve gazi aileleri, kendileri ile yakından ilgilenen Başkan Sezer ve programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
  Kocaeli’nin Güçlü Sesi; 153 Çağrı Merkezi
GÜNDEM
Kartepe Belediyesi’nde Kalp Sağlığı Semineri
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kandıra Belediyesi'nde İmzalanan Toplu İş Sözleşmesi İşçilerin Yüzünü Güldürdü
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Körfez Ticaret Odası’nda Devlet Teşvikleri Anlatılacak
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hat 51 ve 53’te Geçici Güzergah Değişikliği
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Hobi Olarak Başladı, Meslek Sahibi Oldu
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Kandıra Köylerinde Tarla ve Bahçelere Kolay Ulaşılacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kirazdere’ye 2 Yılda 16 Bin Alabalık Salındı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Dilovası’nda Kitap Seferberliği: En Çok Dilovası Okuyor!
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: ÜRETEN DEVLETLER AYAKTA KALACAK