Kategoriler

Meydan

Kırsalda Kaçak Yapıya Geçit Yok

Körfez Belediyesi, ilçe genelinde ve kırsal alan yerleşim yerlerinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

İlçe genelinde kaçak yapılaşmaya izin vermeyen Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri,  bu alandaki araştırmalarını tamamlayarak bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Körfez Belediyesi, ilçe genelinde ve kırsal alan yerleşim yerlerinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yaptığı araştırmalar ve takipler sonrasında tespit edilen bir yapının daha yıkımını gerçekleştiren ekipler, kaçak yapılanmaya geçit vermediklerini söyledi.

KAÇAK YAPI YIKILDI
Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü kaçak yapı kontrollerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak ilçemiz sınırları içerisinde kontrolsüz ve izinsiz yapılan yapıya müdahale eden ekipler, Zabıta ve Belediye ekipleriyle birlikte yoğun güvenlik önlemleri alarak kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. Yıkımın ardından Belediye ekipleri, kaçak yapılarla mücadeleni süreceğini, ruhsatsız ve izinsiz hiçbir yapıya ayrıcalık gösterilmeyeceğini belitti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Körfez Kent Konseyi’nden KOÜ Yönetimine Ziyaretler
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
MHP KAÇEP Kocaeli Engelli Aileye Umut Oldu
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
UKOME’de Yeni Servis Ücret Tarifesi Onaylandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, TÜGVA Gençliğini Yalnız Bırakmadı
GÜNDEM
137 Kez Görüntülendi.
Ahmet Kara, AK Parti Körfez İlçe Yönetiminde
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
AK Parti’de Bir Günde 12 Bin Üye Ziyareti
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Yeşil” Hassasiyeti Milli İrade Meydanı’na Da Yansıdı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Gıda Denetimleri Aralıksız Sürüyor
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Seyir Halindeki Tır Beton Bariyere Çarptı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kırsalda Kaçak Yapıya Geçit Yok