Kategoriler

Meydan

'Terörsüz Türkiye' için  Kandıra’dan Güçlü Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Teşkilatı, “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda  gerçekleştirilen ziyaretlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin öncülüğünde yükselen “Terörsüz Türkiye” çağrısına bir destek de Kandıra’dan geldi. Muhtarlar ve dernek başkanlarının katıldığı ziyarette güçlü mesajlar verildi.

Kandıra İlçe Başkanı Güngör Gödek’in de hazır bulunduğu buluşmada; Türkiye Muhtarlar Dernek Başkanı Adnan Kaçan ve Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horoz, MHP Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek “Terörsüz Türkiye mücadelesinde biz de varız” dedi.

Ziyarette dernek başkanları tarafından Batı’ya, ilçeye has olan Kandıra karpuzu ve Kandıra yoğurdu verildi.

 MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı da verilen desteğin çok kıymetli olduğunu vurgulayarak, “Terörsüz bir Türkiye için birlikten doğan gücümüzle kararlılıkla yol yürüyeceğiz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Muşlu Ve Diyarbakırlı Ailelerden 'Terörsüz Türkiye'ye Destek
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
84 Suç Kaydı Bulunan Kadın, 500 Bin TL’lik Vurgunda Yakalandı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Sanayi Sitesinde İş Yeri Yangını: Siyah Dumanlar Gökyüzünü Kapladı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
'Terörsüz Türkiye' için  Kandıra’dan Güçlü Destek
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Alikahya Tramvay Hattı’nda İki İstasyon Devrede
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hafriyat Kamyonu İle Çarpışan Otomobil Demir Bariyerlerin Altına Girdi: 2 Yaralı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Yangın Sonrası Yürek Burkan Manzara
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kapıyı Tıklatıp Eve Giren Soyguncu Kadınlar, Kamerayı Görünce Panikledi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Fuar Alanının ‘Kalbi’ Yeniden Canlandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Dilovası’nda Tarihi Doku Korunarak Çalışmalar Sürüyor