Kategoriler

Meydan

Yola Beton Döken Firma Cezadan Kurtulamadı

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde çevreyi kirleten ve halkın huzurunu bozan her türlü olumsuz davranışa karşı denetimlerini aralıksız sürdürüyor

Bu kapsamda İzmit ilçesinde yola beton dökerek çevreyi kirleten bir firma, zabıtanın kontrolüne takıldı. Firmaya 20 bin TL para cezası kesildi.

 

20 BİN TL CEZA KESİLDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, İzmit ilçesi Tepeköy Mahallesi Kurtuluş Bulvarı (Ambulans Yolu) bölgesinde bir beton firmasına ait kamyonun yola beton dökerek hem çevre kirliliğine hem de trafik güvenliğini tehdit edecek duruma yol açtığını tespit etti. Harekete geçen ekipler, Kabahatler Kanunu kapsamında firma hakkında 20 bin TL idari para cezası uyguladı.

 

KENT GENELİNDE SIKI DENETİM
Vatandaşların güvenli ve temiz bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için denetimlerini sıklaştıran Büyükşehir zabıtası, çevreyi kirleten unsurlara karşı anında müdahale ediyor. Kurtuluş Bulvarı’nda yapılan denetim, zabıta ekiplerinin kent genelinde çevre düzenini koruma konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

 

VATANDAŞA ÇAĞRI
Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri; daha yaşanabilir, düzenli ve temiz bir kent için denetimlerini sürdürüyor. Yetkililer, vatandaşların çevre kirliliğine sebep olan durumları ivedilikle 153 Çağrı Merkezi üzerinden bildirmelerini istiyor.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Hümeyra Bebek Gonca'da Engelleri Aşıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Yeni Projeler İçin İnceleme
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Derince’de STK’larla Dayanışma Devam Ediyor
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Yarının Bilim İnsanları Yetişiyor”
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Balıkçılardan Müjde: Fiyatlar Düştü, Ekimde Bolluk Bekleniyor
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Safiport Limanı'nda Geminin Ambarına Düşen İşçi Yaralandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Yola Beton Döken Firma Cezadan Kurtulamadı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi’nden 1926 Öğrenciye Kırtasiye Desteği
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Sevilay Tuncer, Cedit Konutları’nı Gezdi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Körfez Kızılay’dan Şehit Kütüphanelerine Kitap Desteği