
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, akşam saatlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşıyor. Teravih namazının ardından Sarıkamış Handere Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Söğüt, burada hemşehrileriyle samimi bir ortamda buluştu.

GENİŞ KATILIMLI BULUŞMA
Söz konusu ziyarette Başkan Söğüt’e, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan ve kentin saygın iş insanlarından Yusuf Baki de eşlik etti. Dernek üyeleri ve vatandaşlarla yakından ilgilenen, onların talep ve görüşlerini dinleyen Söğüt ve beraberindeki heyet, hemşehrileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”
Ziyaret sırasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Söğüt, misafirperverlikleri dolayısıyla Dernek Başkanı Zafer Şahin ve yönetimine teşekkürlerini iletti. Körfez’de yaşayan her bireyin ilçenin zenginliği olduğunu ifade eden Söğüt, bu tür buluşmaların dayanışma ruhunu güçlendirdiğini belirtti. Dernek ziyareti, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve karşılıklı iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.




